Tamamda oraya gelen bir sürü taraftar vardı özellikle Galatasaray taraftarı Fenerbahçe yönetimi bilet almayın dedi kendi taraftarlarına ama Galatasaray taraftarı yine de bilet aldı o taraftarların suçu ne peki? Galatasaray gol atmasa diyelim ne olacak Fenerbahçe liler Galatasaray la alay etmeyecekler miydi? Bi U-19 takımına gol atamadılar diyeceklerdi Galatasaray bu tuzağa düşmedi sahaya nasıl çıkılması gerekiyorsa öyle çıktı avrupa yı bahane edenler için söylüyorum Fenerbahçe nin rakibi Olympıacos Süper Kupa finali akşamı sahaya çıktı çatır çatır futbolunu oynadı maçları ertelenmedi yani neyin tepkisi bu Galatasaray Şubat ayında 29 günde 8 maça çıkarken kimsenin sesi çıkmıyordu nedense Fenerbahçe olunca herkesin sesi çıkıyor ama Galatasaray a gelince herkes sus pus oluyor kimse bana bu olayları savunmasın Galatasaray 29 Günde 8 maça çıktı bu maçlar 5 maç lig maçı 1 maç Türkiye Kupası 2 maç Avrupa kupası maçları neden kimsenin sesi çıkmadı Galatasaray ın oynadığı Avrupa maçları önemli değil mi yoksa?Baskanim 16-17 yasli cocuklara bile ben mahellede oynarkan gol atmiyorum kendime ayip olur diye
MükemmelsinGalatasaray'ın UEFA Kupasına giden yol Takvimi. Tarihlere bakalım ;
15 Eylül Hertha Berlin içeride
17 Eylül Adana deplasmanı
21 Eylül Milan deplasman
24 Eylül Samsun deplasmanı
28 Eylül Chelsea deplasmanı
20 Ekim Chelse içeride
22 Ekim Bursa deplasmanı
26 Ekim Hertha deplasmanı
29 Ekim Göztepe içeride
03 Kasım Milan içeride
23 Kasım Bologna deplasmanı
28 Kasım Erzurum içeride
03 Aralık G.birliği deplasmanı
09 Aralık Bologna içeride
12 Aralık Beşiktaş içeride
15 Aralık Ankaraspor içeride
18 Aralık Denizli deplasmanı
02 Mart Dortmund deplasman
05 Mart Antalya deplasmanı
09 Mart Dortmund içeride
12 Mart Bursaspor içeride
16 Mart Mallorca deplasmanı
19 Mart Göztepe deplasmanı
23 Mart Mallorca içeride
26 Mart Fenerbahçe içeride
01 Nisan Erzurum deplasmanı
06 Nisan Leeds içeride
09 Nisan G.birliği içeride
14 Nisan Beşiktaş içeride
20 Nisan Leeds deplasmanı
23 Nisan Denizli içeride
29 Nisan Van deplasmanı
03 Mayıs Diyarbakırda kupa
07 Mayıs Kocaeli içeride
12 Mayıs Altay deplamanı
17 Mayıs KOPENHAG FİNAL
21 Mayıs İstanbul içeride
Biz Uefa Kupasını kazandığımız 2000 yılında fikstürümüz 3 günde maç yapıyorduk orda kimsenin sesi çıkmıyordu sanki sadece kendileri Avrupa da oynuyor ki Galatasaray ın erteleme talebinde bulunduğu zaman engellemeye çalışanlar şimdi de Galatasaray engelleyince Galatasaray suçlu oluyor ama hiçbir zaman kendilerine bakmadan başkalarını suçlamaları da ayrı bir şeydir.
Adalet isteyin ayrıcalık değil.