Evet sizin partide çok gördüm veya başka partiler de olsunbu konuda bir tecrüben olmuş gibi konuşuyorsun ama
Evet sizin partide çok gördüm veya başka partiler de olsunbu konuda bir tecrüben olmuş gibi konuşuyorsun ama
Sen kendini Efeyle bir tutuyorsun galiba yazık yanından geçemeyecek adamlarsınız.Ob olmak istiyorum geleyim size ama geri gitcem![]()
bizim abdestimizden şüphemiz yok, gördüğün şeyleri analiz etmende problem olabilir benimde sana dostane uyarım analiz etme konusuna dikkat etmenEvet sizin partide çok gördüm veya başka partiler de olsun
Tm fettah isine bakSen kendini Efeyle bir tutuyorsun galiba yazık yanından geçemeyecek adamlarsınız.
Analiz iyidir sizin ki kötü galiba kızıl şafak malumunuzbizim abdestimizden şüphemiz yok, gördüğün şeyleri analiz etmende problem olabilir benimde sana dostane uyarım analiz etme konusuna dikkat etmen
Sen işine bak biz işimizin başındayız zatenTm fettah isine bak
İşinizin başında olsaydınız kızıl şafak aynı kalırdıSen işine bak biz işimizin başındayız zaten
Abicim sen kimsin hala konuşuyorsun oyununuzu oynasanızaİşinizin başında olsaydınız kızıl şafak aynı kalırdı
Yok ben senle oynayacağım birde sen olamazsın abim olursun anca çaycımAbicim sen kimsin hala konuşuyorsun oyununuzu oynasanıza
tabii doğru yapabilirsen iyidir bunu bize söyleyecek en son kişilerden birisin bence uztma daha fazlaAnaliz iyidir sizin ki kötü galiba kızıl şafak malumunuz
senin bizimle oynamaya çapın yetmezYok ben senle oynayacağım birde sen olamazsın abim olursun anca çaycım
Çapımda yeter karakterimde ama sizin benle konuşmak için karakterinizde çapınızda yetmezsenin bizimle oynamaya çapın yetmez
Dedi kendini kral zanneden köylütabii doğru yapabilirsen iyidir bunu bize söyleyecek en son kişilerden birisin bence uztma daha fazla![]()
Şşşşş oyununu oyna hadi biraz tek işin burda ona buna sallamak olmasınDedi kendini kral zanneden köylü
yazdıkların ile çapınıda gösterdin karakterinide daha fazla seninle muhatap olarak çapımı düşürmeyeceğim bu kadarı bile çok sanaÇapımda yeter karakterimde ama sizin benle konuşmak için karakterinizde çapınızda yetmez
Size sallaysaydım burada olmazdınŞşşşş oyununu oyna hadi biraz tek işin burda ona buna sallamak olmasın
Sende çap mı var çapsız Alperenyazdıkların ile çapınıda gösterdin karakterinide daha fazla seninle muhatap olarak çapımı düşürmeyeceğim bu kadarı bile çok sana