Kişi Kendinden mi bilirmiş işi başkanOda değişir sizde yakında![]()

Kişi Kendinden mi bilirmiş işi başkanOda değişir sizde yakında![]()
Murat reis bunların zekasına ortak olma geride dur sen en iyisiKişi Kendinden mi bilirmiş işi başkan![]()
Yiğit seni buyüzden kovduk kardeşim sus ve oyununu oynaMurat reis bunların zekasına ortak olma geride dur sen en iyisi
Alakası yok neyin ne olduğunu bilmeden iş yapıyorsun benle konuşsaydın olayi çöze bilirdik olmayan aklının yolundan gittinYiğit seni buyüzden kovduk kardeşim sus ve oyununu oyna
Kardeşim bak konuşmalarını doğru seç seni bir daha uyarmıyacağım sükunete bozulmasın gerginlik olmasın diye sustukça zıplamayın.Alakası yok neyin ne olduğunu bilmeden iş yapıyorsun benle konuşsaydın olayi çöze bilirdik olmayan aklının yolundan gittin
Kovarak cok iyi yapmışsın kardeşimYiğit seni buyüzden kovduk kardeşim sus ve oyununu oyna
Murat kim olaki Sayın baskanMurat reis bunların zekasına ortak olma geride dur sen en iyisi
Hem böyle diyorsun Utanmadan çağırıyorsun birde beniKovarak cok iyi yapmışsın kardeşim
Murat deilmiydi kral senin isminMurat kim olaki Sayın baskan![]()
Sen iki yüzlü bir insansın arkasından sovup yüzüne gülüyorsun en azindan biz eskiye de yeniye de sahip çıkıyoruzHem böyle diyorsun Utanmadan çağırıyorsun birde beni![]()
yok reis o nerden çıktıMurat deilmiydi kral senin ismin
Karıştırdık heralde pardon kralyok reis o nerden çıktı![]()
Yav senin ne cesitlerin var ben söylemek istemiyorum gelip burda boş boş tabirler kullanma iki yüzlü kimin olduğu belli oluyorda aslında millete demeyi tercih ediyorSen iki yüzlü bir insansın arkasından sovup yüzüne gülüyorsun en azindan biz eskiye de yeniye de sahip çıkıyoruz
Ben hep ayni taraftaydim kardeşim daha dune kadar bizim icin ölüyordun noldu simdi ne değişti isine bak yigit ben ve benim yanimdaki adamlara bulasma gormicem bir daha seniYav senin ne cesitlerin var ben söylemek istemiyorum gelip burda boş boş tabirler kullanma iki yüzlü kimin olduğu belli oluyorda aslında millete demeyi tercih ediyor
Altın oka gitmek degistirmiyordu tarafi haklısın, düne kadar ölüyordum evet kendiniz istemediniz sürekli kullanıp attınızBen hep ayni taraftaydim kardeşim daha dune kadar bizim icin ölüyordun noldu simdi ne değişti isine bak yigit ben ve benim yanimdaki adamlara bulasma gormicem bir daha seni
Sen kendini kullandirdin kardeşim ben kimseyi kullanmam @TürkAslan54 yada başkasina sor hakettikleri her makami aldilar benden sana kufur edildi bana karsi cikmana ragmen geldim savundum herkes hakettigini alir yigitAltın oka gitmek degistirmiyordu tarafi haklısın, düne kadar ölüyordum evet kendiniz istemediniz sürekli kullanıp attınız![]()
Sürekli senin yanındaydım hadi beni geçtim 10 aydır kime makam verdinSen kendini kullandirdin kardeşim ben kimseyi kullanmam @TürkAslan54 yada başkasina sor hakettikleri her makami aldilar benden sana kufur edildi bana karsi cikmana ragmen geldim savundum herkes hakettigini alir yigit
Sürekli senin yanındaydım hadi beni geçtim 10 aydır kime makam verdin![]()
Onu senmi aldın1 ay önce 2 tane Komutanlik aldim ya canım kardeşim![]()