Kral Sinan dedikleri adam sahtekarın teki.
Bunları Aylarca kandırdı, kardeşlerim dedi, dostlarım dedi. Aile ortamıyız dedi. Kullandı partisindekileri. Ob oldu , olduktan sonra bir cacık yapmadı, bittikten sonra hop firar. İşim var gücüm var hesabı yaptı. Neymiş arazıdeymış. La olum ne arazisi be yapıon sanki atomu mu parçalıyorsun Sinan. Kardeşim dediğin adamları satıp gitmek sana yakışan hareketti bravo. Hayır üzüldüğüm nokta, buna inanıpta bununla yol yürüyen arkadaşlara yazık oldu
Bizim karşımızda zor kral. Hodri meydan kur ittifakını gel yıldırımın karşısınaOyuna devam etmek isteyen herkesin yeri Tutunamayanlar. Partimizin misyonu Sinan'ı ob yapmak değil, en büyük olmaktır.
Ne yazikki bunun bir takim oyunu strateji seçim oyunu olduğunu unutup insanlari kendini makama getirmek için kullandi bir de üstüne başka partideki insanlarida kandirip yanina çekdi görsunler isde nasil birileri bunlarKral Sinan dedikleri adam sahtekarın teki.
Bunları Aylarca kandırdı, kardeşlerim dedi, dostlarım dedi. Aile ortamıyız dedi. Kullandı partisindekileri. Ob oldu , olduktan sonra bir cacık yapmadı, bittikten sonra hop firar. İşim var gücüm var hesabı yaptı. Neymiş arazıdeymış. La olum ne arazisi be yapıon sanki atomu mu parçalıyorsun Sinan. Kardeşim dediğin adamları satıp gitmek sana yakışan hareketti bravo. Hayır üzüldüğüm nokta, buna inanıpta bununla yol yürüyen arkadaşlara yazık oldu
Tutumun güzel tebrik ederim.Biz saldık taht oyunlarını partideki değerli dostlarımla kitap okuyoruz okuduğumuz kitapları birbirimizi anlatıyoruz, film izleyeceğiz , sohbet ediyoruz birlikte keyifli vakitler geçirip vergi kasıyoruz gerçekten bu arkadan iş çevirme yok efendim dost gibi gözüküp bir şeyler yapma muhabbetinden çok sıkıldım. Hepimizin bir hayatı sorumlulukları var kafada atmak için oyun iyi geliyordu fakat bu karışık ortam çok yıpratıyor o yüzden gerek yok. Yeni kurulanlar ve yola çıkanları başarılar deyip geçeceğim bundan sonra
O neki başkanım oy için 200 TL bile dağıtıNe yazikki bunun bir takim oyunu strateji seçim oyunu olduğunu unutup insanlari kendini makama getirmek için kullandi bir de üstüne başka partideki insanlarida kandirip yanina çekdi görsunler isde nasil birileri bunlar
Sinanı istenmeyen oyuncu ilan edecez.O neki başkanım oy için 200 TL bile dağıtı
He bana da attı oy kullanmadım ama bişey olmaz demiO neki başkanım oy için 200 TL bile dağıtı
Senin temiz amaoff kadroya bak şampiyonlar ligi gibi adli sicil kaydı temiz olan hiçbir üye giremez
Ye parasınıHe bana da attı oy kullanmadım ama bişey olmaz demi
Banada atı yedim parayı oyu altın ok'a atım görüyorsun genel başkanımSinanı istenmeyen oyuncu ilan edecez.
Yiğit seri gruba gel tokatlıcam seniSenin temiz ama![]()
Yok yemem bağış yapacamYe parasını
Yok yemem bağış yapacam