Soğansız menemen yiyen adam, annesi ile güne gitsinçoğunluk soğanlı seviyormuş şimdilik![]()
katılıyorum sarımsak soğan sevmeyen adam ne bileyim öyle işteSoğansız menemen yiyen adam, annesi ile güne gitsin![]()
naneli first buna güldüAslında bu değişik bir durum. Manita ile beraber yersen soğansız yersin. Sevgili ile buluşacak isen agalar yanında yoksa yine soğansız yersin (Yanında agaların olupta yersen sana mükremin tarifesi çekebilirler). Agaların yanındaysa kimseyle buluşmayacaksan bol soğanlı yemen farzdır.
Bizi bozar sakız makız.naneli first buna güldü
Agaların ortamında herşeye dikkat edeceksin.Aslında bu değişik bir durum. Manita ile beraber yersen soğansız yersin. Sevgili ile buluşacak isen agalar yanında yoksa yine soğansız yersin (Yanında agaların olupta yersen sana mükremin tarifesi çekebilirler). Agaların yanındaysa kimseyle buluşmayacaksan bol soğanlı yemen farzdır.
o zaman haklısınBizi bozar sakız makız.
Çarmıha gererler. Orta Parmakla gösterirler.Agaların ortamında herşeye dikkat edeceksin.
Misal agaların yanında arabayı stop ettirirsen, prenses muamelesi görürsün![]()
gastiritim var kardeşim yemek zorundamıyım ?katılıyorum sarımsak soğan sevmeyen adam ne bileyim öyle işte![]()
Güne git kısır ye efe dkdkkdne alaka kadir açtığın konu ne kadar gereksiz bir konu urfa kebabı mı adana kebabı mı gibi bir soru sorman hata tabiki adana kebabı menemende tabiki soğansız olur
ben de buna tutuluyorum al buyur.gastiritim var kardeşim yemek zorundamıyım ?
gastiritim var kardeşim yemek zorundamıyım ?
Ayıp oluyor belki mide sorunu varSoğansız menemen yiyen adam, annesi ile güne gitsin![]()
kısırıda soğansız yerim mis gibiGüne git kısır ye efe dkdkkd
endoskopi kafi geldi sağolBir kolonoskopi yaptır bakalım
o zaman sana reflü yazıyorum 1 adet deniz bebekben de buna tutuluyorum al buyur.
deme öyle şeyler açma şu uğursuz ağzınıo zaman sana reflü yazıyorum 1 adet deniz bebek