C
Cihan ERASLAN
Ziyaretçi
Kardom işteyim sabah akşam işteyim, bığtığ ya.Seni buralarda bulabiliyoruz artık gözükmüyorsun ortalıkta
sen napıyosun kanka nerelerdesin
Kardom işteyim sabah akşam işteyim, bığtığ ya.Seni buralarda bulabiliyoruz artık gözükmüyorsun ortalıkta
Umudum sensinİşçi ve emekçi partisine akrostiş şiir yazdım
A dam gibi adamsın
R evani gibi tatlısın
D ün bugün yarın ve daima
A rda ulaş ateş başkanım
Banada bi şiir yazarmısınız mesut beyİşçi ve emekçi partisiyle sulh etmek için kız alıp vermemiz lazım. Arda başkanıma uygun talip çıkarsa bizden verelim o da olmazsa en yakışıklı bekarımız çağlar başkanım ordan birini alsın kan davası bitsin artık
Sen yaşıyomusunHahahhahahhhahhalskskkskskskksks
Serbetlimi serbetsizmi revaniİşçi ve emekçi partisine akrostiş şiir yazdım
A dam gibi adamsın
R evani gibi tatlısın
D ün bugün yarın ve daima
A rda ulaş ateş başkanım
böyle bir açıklama bekliyordum tamda ama hala ufaktan bir tilt olduğumu değiştirmiyor çağlar beyKurtulmak mümkün değil. Seviyorum artık hamfendi. Kurtulmak istemiyorum artık neyini anlamıyorsun!!????!!
Şerbete gerek yok arda başkanım şeker gibi zaten tatlandırırSerbetlimi serbetsizmi revani
konum at 5 dakikaya heryerdeyim cioooKardom işteyim sabah akşam işteyim, bığtığ ya.
sen napıyosun kanka nerelerdesin
şerbetli olmsun muSerbetlimi serbetsizmi revani
Geleneksel kaan yalanlarıkonum at 5 dakikaya heryerdeyim ciooo
Ooo ağabey merhaba 🫶Sen yaşıyomusun
Ğ gibi yumuşaksınÇ’ağırsan gelirim
A’layına kafa tutar
Kardeşim yumuşak g ile ne yazılır
Ondan hiç şüphem yokkonum at 5 dakikaya heryerdeyim ciooo
Canınız sagolsun hamfendi. Tilt olun tabikide. Bu ortamda kötülere de ihtiyaç vardır.böyle bir açıklama bekliyordum tamda ama hala ufaktan bir tilt olduğumu değiştirmiyor çağlar bey
HoaayyyyddaaaaĞ gibi yumuşaksın
Merhaba canım benim bu mektubu sana esenyurt da ıkı arka sokagından yazıyorum yemek yiyelimOoo ağabey merhaba 🫶
Kötü olmayı kabullenmenizde ayrı bir ironi çağlar beyCanınız sagolsun hamfendi. Tilt olun tabikide. Bu ortamda kötülere de ihtiyaç vardır.