1. si konuşmaları ban yiyeceğim için atamıyorum ama iç savaşı başlatan o çok sevgili Ayhan abin alicim “Laf yemek istemiyorsan partiyi devret kurtul” lafıyla başladı her şey.
2. Berkayın “abi siz haklısınız ben sizleyim.” diyip koşa koşa gitmesine ithafen, karşılık verdik. Oturup kendimizi hepten mi ezdirseydik?
3. Ayhan abine yaptığımız gram bir şey yoktu, 2 sene önce yola çıktığı dostuna hakaret ettirecek kadar güç zehirlenmesi yaşadı, zamanında yaptığı gibi yine yarı yolda bıraktı.
Evet kimse sütten çıkmış akkaşık değil, ama iftira atmıyoruz. İftira attığımız yerleri dediğin zaman ss ler istediğin an eline ulaşır ki, kirli saldırmayı siz seversiniz sevinç hakkında konuştuğumuz konuşmalarıda ne için kullanmaya çalıştığınızı gördüm başaramamışsınız
Rüa abla Ayhan abiye verilen bir söz var ben buna bizzat şahidim ss sana özelden atarım istersen partiyi devretmedi bir
İkincisi Ayhan abi ben yine kendim görüyorum kimsenin lafını bakmıyorum gecesini gündüzüne katarak parti için sonuna kadar mücadele ediyor partiden kovulması doğru mu?
Üçüncüsü Ayhan abi bu partinin kurucusu ismini bile o vermiş partiye beraber yol aldığınız insana kovmak zaten yanlış bir de terbiyesiz demek ve bunu parti duyurusunda geçmek asla kabul edilebilir şey değil
Geleyim Berkaya o size yanlış yapmadı size açık açık Ayhan abi ile yol alacağını söyledi
Bende bunu söylüyorum ardanın yaptığı yanlış tasvip etmedim etmiyorum ama siz ne yaptınız arda dan daha büyük yanlışlar yaptınız bir bak abla iyi bak kimin yaptığı doğru terbiyesizlikle duyuru geçmek nedir ?
Özelden kendi aranızda sallasaydınız birbirinize yine tamam derim
Ve ben herşeye rağmen Ahmet abiye yazıyorum abi sakin kal lütfen tamam diyorum
Sunucuyu kapatıp bizi yok saydınız
Daha da uzatmayayım yanlışa daha büyük yanlışlarla gittiniz
Öfke ile anlık hırslarınızı yenik düştünüz
Ve malesef halen aynı şeyleri devam ettiriyorsunuz.
Öfke ile kalkan zararla oturur bekleyip görecez zaman bize her şeyi gösterir
Ha Sevinç konusunda abla ben şaşırdım Ayhan abiye sadece bu partiden kovulacaktı parti sözcüsü olarak mı görev almış dedim
Asla ben ss alıp paylaşmadım
Ayhan abi ile sadece paylaştım bunu kimseye söylemedim şimdi duruma istinaden açıklama yapıyorum.
Bunu da sana özelden istersen ss atarım ne yazdığımı ben her zaman yapıcı olmaya çalıştım.
Siz kişisel hırslarınızdan dolayı partiyi dağıttınız
Ve iki günde ikinciliğe kadar yükselmemiz bizim ve Ayhan abinin haklı olduğunu gösteriyor.
İyi oyunlar