Ulaş Medya | Hüseyin444 (2 Kişi İçeride)

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba Değerli ULAŞ MEDYA Takipçileri,

"Mülakat" Programımızın 2. Yazısı İle Sizlerleyiz. Ben Muhabiriniz Arda Ulaş ATEŞ. Bugünkü Konuğumuz SİYAH SANCAK Partisi Parti Sözcüsü Bursa 2. Bölge Milletvekili Hüseyin444.

Hüseyin Bey, Merhabalar. Nasılsınız? Bizler Çok İyiyiz. Soruları Sormadan Önce, Bizlere Biraz Kendinizi Tanıtmanızı İsteriz.

Merhabalar, iyiyim elhamdülillah, çok şükür. Sizlerin de iyi olmasına sevindim. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Aksaraylıyım, hobilerim futbol oynamak, telefona bakmak, gezmek, vb. şeyler.

Anlıyorum, Hüseyin Bey. O halde sorularımızı yanıtlamaya hazırsınız.

1. Soru: Sözcüsü Olduğunuz SİYAH SANCAK Partisi Sizler İçin Ne İfade Ediyor?

Hüseyin444: Sözcüsü olduğum Siyah Sancak Partisi benim için çok şey ifade ediyor. Benim için onun değeri ve önemi çok büyük. Siyah Sancak Partisi'nde siyasete başladığım Eylül ayından bu yana hızla gelişerek çeşitli görevlerde bulundum. Siyah Sancak Partisi ve Ufuk başkanımın yeri bende çok özel. Ona teşekkür etmek istiyorum.

2. Soru: Son Zamanlarda TBMM’de Birçok Yasa Tasarısı Oylaması Yapıldı. Oylamaya Sunulan Yasa Tasarıları Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Hüseyin444: Evet, son zamanlarda TBMM'de birçok yasa tasarısı oylandı. Bu yasa tasarıları hakkında olumlu düşünüyorum. Bu tasarılar oyunun gelişmesi için son derece önemli. Ben her türlü yeniliğe açık biriyim.

Arda Ulaş ATEŞ: Böyle bir düşünceye sahip olmanız beni mutlu etti.

Hüseyin444: Rica ederim, ne demek. 🥰

3. Soru: 22. Dönem Milletvekili Seçimlerinde SİYAH SANCAK Partisi Seçimlere Katılacak mı?

Hüseyin444: 22. dönem milletvekili seçimlerinde olup olmayacağımız hakkında bir açıklama yapamam, çünkü ben parti sözcüsüyüm ve yanlış bir açıklama yapmam doğru olmaz. İlerideki süreçlerde açıklanır bu zaten.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, detaylı açıklamayı daha sonra parti başkanınız Ufuk Bey bizzat medyanıza açıklar.

4. Soru: Oyunda En Çok Yenilenmesini İstediğiniz veya Eklenmesini İstediğiniz Şey Nedir?

Hüseyin444: Mesela, oyun başkanı olduğunuzda veya seçim sürecinde daha gerçekçi öğeler olabilir. Görseller değiştirilebilir. Örneğin miting yaparken gerçek bir miting yapılıyormuş gibi olmalı, sadece yazıyla sınırlı kalmamalı.

5. Soru: Bir Milletvekili Olarak Oyuna Eklenmesini İstedikleriniz Hakkında Yasa Tasarıları Vermeyi Düşündünüz mü?

Hüseyin444: Evet, birden fazla eklenmesini istediğim öğeler hakkında yasa tasarısı vermeyi düşündüm, ancak bu tasarılar parti içinde oylamaya sunulmadan önce kabul edilmesi gerekiyor.

Arda Ulaş ATEŞ: Yapmış olduğunuz tasarıların meclise sunulmasına partiniz neden karşı çıkıyor?

Hüseyin444: Kabul ediliyor aslında, ama daha fazla eklemenin yapılması gerektiği düşünülüyor.

Arda Ulaş ATEŞ: O zaman tasarılarınızın üzerinde biraz daha çalışmanız gerekiyor.

Hüseyin444: Çok yakında çok güzel tasarılar gelecek, inşallah.

Arda Ulaş ATEŞ: Merakla bekliyoruz. İnşallah sizler de BaşkanOnline’ın gelişimi için çaba harcayan kıymetli milletvekillerimizden birisi olursunuz.

6. Soru: Mecliste Yapılan Her Oylamanın Katılımının Zorunlu Kılınmasını Sağlayan ve İki Defa Oylamaya Katılmayan Milletvekilleri'nin Vekilliklerinin Düşmesini Sağlayan Yasa Tasarısının Meclisten Geçmesi Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Hüseyin444: Bu yasa tasarısı hakkında kesinlikle doğru bir yasa tasarısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir oylama olduğunda her milletvekili katılmıyordu ve istedikleri oylamalara katılıyorlardı. Katılamayanlara ceza verilmesi, iyi bir uygulama oldu.

Arda Ulaş ATEŞ: Böyle düşünmeniz bizi gerçekten çok mutlu etti.

Hüseyin444: Ne demek. 🌹

7. Soru: Diğer Milletvekilleri Hakkındaki Duygu ve Düşünceleriniz Nelerdir?

Hüseyin444: Milletvekili dediğiniz,halkın oylarıyla onları temsil etmesi için görevlendirilmiş kişilerdir. Halkın isteklerini yerine getirmek için görev yapmalılar. Yasa tasarısı vermeyen bir milletvekili olamaz. Ben milletvekilleri için katkıda bulunmaları gerektiğine inanıyorum.

Arda Ulaş ATEŞ: Keşke bütün parlamento üyeleri sizin gibi düşünse.

Hüseyin444: Evet, keşke.

8. Soru: ULAŞ MEDYA Kuruluşunu İlan Ettiği An İtibariyle Birçok Kişi Tarafından Provokasyona Uğramıştır. Bu Provokasyonlara İlişkin Ne Söylemek İstersiniz?

Hüseyin444: Bu provokasyonları yapanları kesinlikle net ve sert bir dille kınıyorum. Bu tür davranışlar kesinlikle olmamalı, medya halkın görüşlerimizi dile getirmemiz için kurulmuştur. Bu tür davranışlar büyük bir ayıptır.

9. Soru: İLK ADIM Partisi'nin Medya Kuruluşu İlk Medya, Bildiğiniz Üzere Arda Ulaş ATEŞ ile Röportaj Yapmak İstedi. Arda Ulaş ATEŞ Kendisinin Çok Yoğun Olduğunu ve Röportaj İçin Uygun Mekanın ve Zamanın Kendisi Tarafından Belirlenmesi Gerektiğini İlgili Medya Kuruluşuna Belirtti. Medya Kuruluşu Geri Dönüş Yapacağını Söyledi, Ancak Geri Dönüş Yapmayınca Arda Ulaş ATEŞ Röportajı İptal Etmek Zorunda Kaldı. Bu Durum Sonrası İlk Medya Arda Ulaş ATEŞ'i "Egoist" olarak Nitelendirdi. Bu Konu Hakkındaki Duygu ve Düşüncelerinizi Alabilir miyiz?

Hüseyin444: Yorum yok.

10. Soru: Neden ULAŞ MEDYA'ya Röportaj Vermek İstediniz?

Hüseyin444: Ben forumda sürekli dolaşan biriyim ve sizi gördüm. Sizi tanıdım ve güvendim, bu nedenle size röportaj vermek istedim. Ben herkese röportaj vermem. 😍

Arda Ulaş ATEŞ: Böyle düşünmeniz gerçekten ciddi anlamda bizi çok mutlu etti. ULAŞ MEDYA'yı gururlandırdınız. Çok teşekkürler.

Gerçekten çok keyifli bir röportaj oldu.

Arda Ulaş ATEŞ

ULAŞ MEDYA

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Çok tarafsiz. Arda ulaş Ateş, Arda Ulaş Ateş hakkinda sorular sorup, yapabildiği tek şey olan, sunduğu yasa tasarısını övdürmüş. Tamamen tarafsız @Büşra Gamze D. Başkanım. Neden öyle dediniz ki 😅

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
iyi güzel yapmıssın yine 9. soruda bize sallamayı ihmal etmemissin ne güzel medya kurmuşsun hala ağzında ilk adım ilk adım…
Tarafsız oldugunuza emin misiniz arda bey?
Çok tarafsiz. Arda ulaş Ateş, Arda Ulaş Ateş hakkinda sorular sorup, yapabildiği tek şey olan, sunduğu yasa tasarısını övdürmüş. Tamamen tarafsız @Büşra Gamze D. Başkanım. Neden öyle dediniz ki 😅
BaşkanOnline Bunları Konuşuyor.

Gündemi Takip Etmek Bizlerin İşi.

Kimseye Bir Şeyi Övdürtme veya Kötüleme Gibi Bir Niyetimiz Yoktur.Bizler Birer Medya Kuruluşuyuz Aktüel Olayların İnsanlara Ne Tür İzlenimler Uyandırmış Bunları Öğrenmek İsteriz.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Doğru dedin. Sadece bunları konuşuyor başkan online. Sensin Ardacığım.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
BaşkanOnline Bunları Konuşuyor.

Gündemi Takip Etmek Bizlerin İşi.

Kimseye Bir Şeyi Övdürtme veya Kötüleme Gibi Bir Niyetimiz Yoktur.Bizler Birer Medya Kuruluşuyuz Aktüel Olayların İnsanlara Ne Tür İzlenimler Uyandırmış Bunları Öğrenmek İsteriz.
Arda bey bi tavsiye medyanıza bu tür olayları karıştırmamalısınız bence sizin görüşünüz fikirleriniz bizi ilgilendirmez ama tarafsız medya diyorsunuz ilk adım şöyle böyle dedi diyorsunuz medyanızda kendinizle çelişiyorsunuz

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tarafsız medya olmanı öneririm ve partimin ismini geçirmezsen röportajlarında sevinirim ardacığım
Arda bey bi tavsiye medyanıza bu tür olayları karıştırmamalısınız bence sizin görüşünüz fikirleriniz bizi ilgilendirmez ama tarafsız medya diyorsunuz ilk adım şöyle böyle dedi diyorsunuz medyanızda kendinizle çelişiyorsunuz
Doğru dedin. Sadece bunları konuşuyor başkan online. Sensin Ardacığım.
ULAŞ MEDYA Sizlere Doğruyu Anlatır.

Fakat Sizlere İnandırmaz.

G

Gonca

Ziyaretçi
Arda bey Merhaba,

Öncelikle emeklerinize sağlık. Ama bende merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum. Neden medyanızda yalnızca sizin tasarınız sizin sorun yaşadığınız olay ve yalnızca neden meclis konusu var bunu merak ettim açıkçası
Çünkü diğer medya yapan arkadaşların medyalarında rastlamadım

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Arda bey Merhaba,

Öncelikle emeklerinize sağlık. Ama bende merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum. Neden medyanızda yalnızca sizin tasarınız sizin sorun yaşadığınız olay ve yalnızca neden meclis konusu var bunu merak ettim açıkçası
Çünkü diğer medya yapan arkadaşların medyalarında raslatmadım
Ya hahaha 😂😂😂😂 doğru tespit sn. Yöneticim 👏🏼

P

PartilerBirliği

Ziyaretçi
Ulaş Medya Olmuş Fox Haber😂😂
Tarafsız Medya

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arda bey Merhaba,

Çünkü diğer medya yapan arkadaşların medyalarında rastlamadım
Evet,sayın yöneticim sorduğum sorularda bizlerin yaşadığı sorunları yansıtmam çok normal.

Çünkü,Son Zamanlarda Yaşanan Birçok olayın tarafımca ilgisi var

Çünkü 26 Numaralı Yasa Tasarısı Meclisten Geçtiği An İtibariyle Karşı İttifaktan Çok Provakasyon Aldık.

Bununla Sınırlı Kalmayıp İLK MEDYA Adı Altında Bizleri “Egosit” olarak ilan etmeleri konuyu daha detaylı okumanızı tavsiye ediyorum.

Daha Sonrasında ULAŞ MEDYA’nın Kuruluşunu İlan Ettiğimizde Yapılan Provakasyonlar.

Bu saydığım olaylar çok ciddi olaylar. Gündem maddesi olur tabi ki de.

Arda Ulaş ATEŞ
ULAŞ MEDYA

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet,sayın yöneticim sorduğum sorularda bizlerin yaşadığı sorunları yansıtmam çok normal.

Çünkü,Son Zamanlarda Yaşanan Birçok olayın tarafımca ilgisi var

Çünkü 26 Numaralı Yasa Tasarısı Meclisten Geçtiği An İtibariyle Karşı İttifaktan Çok Provakasyon Aldık.

Bununla Sınırlı Kalmayıp İLK MEDYA Adı Altında Bizleri “Egosit” olarak ilan etmeleri konuyu daha detaylı okumanızı tavsiye ediyorum.

Daha Sonrasında ULAŞ MEDYA’nın Kuruluşunu İlan Ettiğimizde Yapılan Provakasyonlar.

Bu saydığım olaylar çok ciddi olaylar. Gündem maddesi olur tabi ki de.

Arda Ulaş ATEŞ
ULAŞ MEDYA
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Bu demek oluyor ki ULAŞ MEDYA Yandaş Bir Medya Kuruluşu mu?

Hayır. ULAŞ MEDYA Yandaş Bir Medya Kururluşu Değildir.

Arda Ulaş ATEŞ, Son Günlerde Çok Ağır Provakasyonların Kurbanı Olmuştur.

Diğer Medyalar Kurulduğu Günden Bu Yana Ağır Provakasyonlarla Karşılaşmamıştır.

Arda Ulaş ATEŞ’in Kendi Yasa Tasarısını Övmesine Hiç gerek yok, beğenilmese kabul edilmezdi zaten.