Bu doru mu¿ @Semih.BOZKURT HAREKATLI mesut yalnız değildir
#freemesut🕊
Bu doru mu¿ @Semih.BOZKURT HAREKATLI mesut yalnız değildir
#freemesut🕊
Ne kadar ayıp kimse kimseye sövmemeli bunun platformu olmazsende hakedene niye burdan sövüyon kral cahilmisin bakim sanırım cahilsin
Kaan arkadaşımızın partimizle(UBY) olan bağı tamamen kesilmiştir. Yolunda başarılar dinlemeyiz.Bu doru mu¿ @Semih.
Ben her Bozkurtluya destek veririmSen destek verme sen git bu gitsin @AKTO
Ben UBY üyesi değilim ben HBY (halkıma bağlı yönetim) üyesiyim mesutun yanındayızKaan arkadaşımızın partimizle(UBY) olan bağı tamamen kesilmiştir. Yolunda başarılar dinlemeyiz.
Bioda yazan BHPyi silBen UBY üyesi değilim ben HBY (halkıma bağlı yönetim) üyesiyim mesutun yanındayız
sen git bu gelsin yazdığını düşünerek teşekkürler reisimSen destek verme sen git bu gitsin @AKTO
Adam yürüyen kalite senciyiz aktooooBen UBY üyesi değilim ben HBY (halkıma bağlı yönetim) üyesiyim mesutun yanındayız
Aktoya çok güven olmaz benden söylemesiAdam yürüyen kalite senciyiz aktoooo
Ben atarım gardaşımın yerine akto bir ben bir ikimiz bir siz birAktoya çok güven olmaz benden söylemesi
(Limit attım dedi atmadı)
Limitimi mesuta attım yalan söyledim sana aramızda sarsılmaz bir dostluk var bizim mesutlaAktoya çok güven olmaz benden söylemesi
(Limit attım dedi atmadı)
Lazım dedik hiç düşünmeden attı bize böyle ruh lazım işte. Bozkurt harekat budurLimitimi mesuta attım yalan söyledim sana aramızda sarsılmaz bir dostluk var bizim mesutla
HainLimitimi mesuta attım yalan söyledim sana aramızda sarsılmaz bir dostluk var bizim mesutla
bunlar böyleler işte görüyorsunLazım dedik hiç düşünmeden attı bize böyle ruh lazım işte. Bozkurt harekat budur
Görse aktonun son mesajları olurduBugünleri keşke mirfewiron da görseydi hey gidi mirfem
Mirfe ile benim aramda gizli bi çekim vardı biz içten içe severdik birbirimizi görse gözleri dolardı mutluluktanGörse aktonun son mesajları olurdu
Mirfe benimle gurur duyardı gururGörse aktonun son mesajları olurdu
Onu farketmiştim zaten herkesle kavga ederken sana gül atıyorduMirfe ile benim aramda gizli bi çekim vardı biz içten içe severdik birbirimizi görse gözleri dolardı mutluluktan