Ulaşamadık abi Müge Anlı'ya gidecem yarın kahvaltıdan sonraPargalı Semih abi de var mı?![]()
Sen bı sana çilek ve kiraz ayarla çıkar ortaya oUlaşamadık abi Müge Anlı'ya gidecem yarın kahvaltıdan sonra![]()
canımı sıkıldı bunun video yapıyor habire
Asdaadf![]()
Bekirin parti kurul toplantısı![]()
İnstada falan paylaşiyorum belki kıbrıstaki arkadaşlarım görürde gelir diyecanımı sıkıldı bunun video yapıyor habire
Kıbrıs'ta bende yaşadım 3 yıl. Bende facebooktan paylaşım de sana reklam olsun. Eş dost görür gelir belki. Bana da ekmek çıkar belli olmaz kdkdkdİnstada falan paylaşiyorum belki kıbrıstaki arkadaşlarım görürde gelir diye![]()
Kıbrıs'ta bende yaşadım 3 yıl. Bende facebooktan paylaşım de sana reklam olsun. Eş dost görür gelir belki. Bana da ekmek çıkar belli olmaz kdkdkd
Allahım sabır verİnstada falan paylaşiyorum belki kıbrıstaki arkadaşlarım görürde gelir diye![]()
KKTC ikinci el arabam. Com bekle beni reklama geliyorumKıbrıs'ta bende yaşadım 3 yıl. Bende facebooktan paylaşım de sana reklam olsun. Eş dost görür gelir belki. Bana da ekmek çıkar belli olmaz kdkdkd
Yav sen çok önceden kalmışsın. 2014 2017 oradaydım . Ulukışla köyünden Tamirci burhana yazimde gelsin oyuna . DjdjjdSen benden 1 yıl fazla yaşamışın kankim. Gel partiyi devral
Ben ilkokul 4 ve 5. Sınıfı orada yaşadım bende yeri ayrıdır.