Bu akşam alınmayacak 01.01.2024 23:59 da alınacak sadece bu ay için geçerliYani sunu bilmek isteriz. Genel siralama sehir siralamasi. Vergi siralamasi. Parti sirlamasi her zamanki kimi 01.01.2024 saat 00:00 dami hesaplanacaq?
İstanbul Belediye Başkanına deniyorsa neden ona denilmesinVergi rekortmenine paran coksa denir mi Knk adam zengin
Senin paranı yiycem ya ondan heyecanlıyımPara lazımsa göndereyim agit
Anladımİstanbul Belediye Başkanına deniyorsa neden ona denilmesin
Gelecek ay iyi çalışın, kovdurmayın kendinizi şehirden.Senin paranı yiycem ya ondan heyecanlıyım
Sen merak etme ben ve İstanbul'da görev alan tüm arkadaşlarım çok iyi çalışıyor 17 yıldır Esenyurt'tayım yerliyim burada sen merak etme bilirim kendi şehrimiGelecek ay iyi çalışın, kovdurmayın kendinizi şehirden.
Aferin bu hafta sadakamdır size. 1 ay söyle arkadaşlara iyi çalışsınlar paraları kumarda ezecem.Sen merak etme ben ve İstanbul'da görev alan tüm arkadaşlarım çok iyi çalışıyor 17 yıldır Esenyurt'tayım yerliyim burada sen merak etme bilirim kendi şehrimi
Ahaha ulan fatih güldürüyorsun beni al iki gün boğazda takıl o benim sadakam olsun bu konuyu da ikili tartışma haline getirme benim ne paraya ne pula ihtiyacım var belediye başkanı arkadaşlarımın adına bir yazı yazdım "tahrik" kurbanın olmayacam olursamda yanımda seni de götürürümAferin bu hafta sadakamdır size. 1 ay söyle arkadaşlara iyi çalışsınlar paraları kumarda ezecem.
Hadi al beni gıdek yürek varsa. SanmıyorumAhaha ulan fatih güldürüyorsun beni al iki gün boğazda takıl o benim sadakam olsun bu konuyu da ikili tartışma haline getirme benim ne paraya ne pula ihtiyacım var belediye başkanı arkadaşlarımın adına bir yazı yazdım "tahrik" kurbanın olmayacam olursamda yanımda seni de götürürüm
Fatiiih biraz daha zorla öyle yemem benHadi al beni gıdek yürek varsa. Sanmıyorum
Fatiiih biraz daha zorla öyle yemem ben
Yani yarin olucak başkanım demi?Bu akşam alınmayacak 01.01.2024 23:59 da alınacak sadece bu ay için geçerli
Konuyu Fatih başkan ikili tartışmaya çekmiyor ama ikili tartışmaya çekmeye çalışan sensin masum gibi davranıp ikili tartışmaya çekmek te nedir bilmiyorumAhaha ulan fatih güldürüyorsun beni al iki gün boğazda takıl o benim sadakam olsun bu konuyu da ikili tartışma haline getirme benim ne paraya ne pula ihtiyacım var belediye başkanı arkadaşlarımın adına bir yazı yazdım "tahrik" kurbanın olmayacam olursamda yanımda seni de götürürüm
arkadaşım benim yazdığım mesajın altın 3 kişi siz saldırdınızKonuyu Fatih başkan ikili tartışmaya çekmiyor ama ikili tartışmaya çekmeye çalışan sensin masum gibi davranıp ikili tartışmaya çekmek te nedir bilmiyorum
Şarkı neşeli bir şarkı ama anlamına inince derin bir hüzün ve insanlığın son noktası...Şu Dünya'daki en olgun kişi, acıya gülendir
Şu Dünya'daki en soylu kişi, insafa gelendir
Şu Dünya'daki en zengin kişi, gönül fethedendir
Şu Dünya'daki en üstün kişi, insanı sevendir
Bütün Dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza
Kötü birşey mi dedik para lazımsa atalım dedik ne var bunda hayır bunda ikili tartışmaya çekmek yokki şaka maksatlı deniyor ama sen kendi kendine trip yapıyorsun bize diyorsun beni ikili tartışmaya çekmeye çalışmayın yemem öyle diyorsunarkadaşım benim yazdığım mesajın altın 3 kişi siz saldırdınız