Vergi Ödülleri Hk. (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sana katılacağımı düşünmemiştim Kadir bey 😂 doğru bunun olması gerekir
Biz bu oyunda sadece makam almak için mi duruyoruz kardeşim. Global düşünüyoruz. Cimri olup kendmızı düşünmüyoruz. Yargı ittifakı mensubumuyum ben sanki

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Herkese merhaba bilindiği üzere oyunumuzda bir vergi yarışı bulunmaktadır.

Şimdi benim buradaki Önerim vergi sıralaması veya ödüllerini düzenlenmesi konusunda olacak.

Gözlemlediğim üzere oyunda birçok oyuncunun şirketler kısmında bulunan Holding seviyeleri çok düşük yok denecek kadar hatta. Biliyorsunuz ki Vergi sıralama ödülleri ilk 20 kişiyi kapsamakta.Zaten geçmiş aylara da bakarsanız vergi sıralama ödüllerinde ilk 20 kişi genelde Fix oyuncular.
Kendimden örnek verecek olursam geçen ay vergi ödülü aldım,bu ay da alacağım ve bunun gibi birçok oyuncu aynı şekilde Her ay ya da 2 ayda bir düzenli olarak vergi ödülü alıyor. Ama bu oyuncular hep sabit, Yani yeni bir oyuncu vergi sıralamasında göremiyoruz ee buda kısır döngüye girmiş oluyor.

Şimdi vereceğim öneride vergi sıralamasında vergi kasan tüm oyunculara bir, iki dönemlik te olsa kastıkları puanın 50 katı ödül almasıdır. Buradaki amaç yeni oyuncuların ya da Holding sayıları düşük olan oyuncuların da vergi yarışı'na girmesi ve ödülden faydalanması bir sonraki dönemde ise profilini güçlendirmesidir.

Örnek veriyorum Holding sayısı düşük olan bir oyuncu gün boyu vergi kasıyor, sıralama atlıyor ama gün sonu Holding puanı girdiğinde hiç puan kasmayan ve holdingi 20 30 olan oyuncu direkt gün boyu kasan adamın birkaç sıralama üstüne farkla çıkmış oluyor. E buda oyuncunun şevkini kırıyor ve vergi yarısından çekiyor kendini.

Bu öneride parti farketmeksizin bir çok oyuncuyu vergi yarışına dahil ederiz diye tahmin ediyorum.

Benim gibi düşünen bir çok parti/partiler muhakkak vardır. Bu konuda ki Görüşleriniz önemlidir. Herkese iyi oyunlar

Karar yönetimindir.

@BaşkanOnline
@BaşkanOnline hocam bir çok oyuncu olumlu yada olumsuz dönüşlerinizi bekliyor.