.Arada ben vardım he tabi size göre sadece ittifakınızdakilerin gözüne uyku girmiyor dimi tebrikler @Büşra Gamze D. başarılarının devamını dilerim.
bu ne alaka başkanım geçen ayki yorumu gelip buraya atmışsınız ..
.
Tebrik ederim sayın oyun başkanım
Öyle mi olmuş, yanlış olmuş kusura bakmayın başkanımbu ne alaka başkanım geçen ayki yorumu gelip buraya atmışsınız .
Öylemi olmuş değil öyle zaten . İyi bakarsan geçen ayki durumu buraya atmışsınız ayrıca ben herkesi tebrik. ettim. sorun yok seninde başarıların daim olsun benim 5 dönem oldu zaten sürekli vergideyim alıştım sizleride buralarda görmek mutlu ediyor beniÖyle mi olmuş, yanlış olmuş kusura bakmayın başkanım
ShowlarTeşekkür ederim abim
Komutanım teşekkür ediyorum.
Daha showlar bitmedi best big mesut başkanııım
Showlar TDK sözcük karşılığı nedir?Fatih başkaaaaaaaaaaan showunu tebrik ederim kral
Hatay valisi olarak tüm hataylıların buralarda dolaşmasını değil vergi kasıp maaşımı arttırmasını istiyorum.Showlar
Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.Hatay valisi olarak tüm hataylıların buralarda dolaşmasını değil vergi kasıp maaşımı arttırmasını istiyorum.
Senin kastığın kısmı hesaplayıp şans oyunlarında yok edeceğim takip edersin başkanım