Vergi Sıralama Ödülü & Holding Hk. (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ay başında yapılan değişiklikler ile, Vergi sıralama ödülü x100'den x10'a düşmüştü.
Bu değişiklikte herhangi bir sorun görülmeyip biraz tepki de olsa değişiklik bir şekilde onandı.

Ama sıralama ödülünün düşmesi ile birlikte eş zamanlı HOLDİNG'in Günlük yüzdelik geliri de 0.50'den 0.25'e düştü. Holding şirketinin alım ücreti %50 indirildi ama bunun bu durumda pek bir önemi kalmadı gibi. Yani bu demek oluyor ki burada 'kazan kazan' payından oyuncu faydalanamadı.

Oyuncu holdingi 30 seviye yapmış olsa %7.5 geliri olacak. Ama burada uygulanan x10 formülü , günlük geliri ezmiş oluyor. Örnek olarakta; Şuanki şartlarda bir oyuncunun en fazla kasabileceği vergi 150.0000.000 eğer buna x10 katı verilirse 1.5 mr para yapar. Buda hiç tatmin edici bir rakam değil bence.

Benim burada ki önerim;
-Eğer holding Günlük geliri 0,25'ten devam edecekse, x100 uygulanmalı.
- Yada x10 ödülü devam edecekse, holding geliri 0,50 ye yükseltilmesi yönünde.

Bu önerimin amacı Vergi kasan üyelerimizin emeği karşılığını orantılı alması. Sıralamaya girmenin de yarışının artırılmasıdır. Sıralamayı sadece seçimler ile sınırlandırmamak lazım sonuçta.
Takdir yönetimindir. @BaşkanOnline

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Bahsi geçen miktarlar ticarete akıl harcayan birisinin zaten toplayabildiği miktarlar..

Seçimlere sıralamada ki ilk 10 Parti'nin girdiği ve oyunda 8 Parti'nin olduğu göz önüne alındığında, sonucunda verilen ödül gereği ilk olarak vergi sıralaması oyunda ki önemini yitirmiş oluyor..

Eskiden partiler sıralamaya girmek için, partililer dışardan kimsenin vergi isteğini almazdı saatlerce vergi kasardı..

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yönetim ay sonu toplanan maks vergi puanına göre 10 , 50 ya da 100 katı ödül verileceğini belirtti diye hatırlıyorum. Takip ettiklerini ve gerekli adımları atacaklarına inanıyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu ay büyük ihtimal 100 katı ödül gönderilcek gibi duruyor.
Ancak ay sonu puanları görmeden bu karar henüz verilemez.

Kaç gönderileceğinin muallakta olması puanı bir görelim diyeydi.
Ancak puanlar normale dönmüş gözüküyor.
Geçen ay bu zamanlar puan 700 milyona ulaşmıştı.
Bazı arkadaşlar ısrarla bunun hakkı olduğunu düşünmüştü ancak değildi.