Çekilisin bitmesine son 2 gün kalmıştır. Lütfen çekilişimize katılınız!Sadece 3 Kişinin mi İhtiyacı Var vip 2 ye??
Çekilisin bitmesine son 2 gün kalmıştır. Lütfen çekilişimize katılınız!Sadece 3 Kişinin mi İhtiyacı Var vip 2 ye??
KatılıyorumMerhaba Sevgili Başkan Online Oyuncuları Partim Adına Aldığım Karar ile Çekiliş ile 1 Kişiye vip 2 Üyelik Ücreti Benden
Çekiliş Şartları :
1_ Vip Üye Olan Katılamaz
2_ 30.000 vergi Puanı Üstünde Olan Kişiler Katılabilir
3_ 30.000 olduğuna Ait Ss Atmak zorunludur
ÇEKİLİŞE SON KATILIM TARİHİ 15/10/2020 21:30 Son Tarihtir
NOT : ALTA YORUM OLARAK KATILIYORUM, OYUN NİCKİ VE GÜNCEL VERGİ PUANINIZI ATMANIZ ZORUNLUDUR
HERKESE BOL ŞANS
Katılıyorum
Oyun nicki: chehatay01
KatılıyorumGS1905ALİ ile mi yoksa chehatay01 ile mi katılım sağlayacaksınız 2 hesap ile Katılımınız onaylanmamıştır
Bende katılıyorumMerhaba Sevgili Başkan Online Oyuncuları Partim Adına Aldığım Karar ile Çekiliş ile 1 Kişiye vip 2 Üyelik Ücreti Benden
Çekiliş Şartları :
NOT : ALTA YORUM OLARAK KATILIYORUM, OYUN NİCKİ VE GÜNCEL VERGİ PUANINIZI ATMANIZ ZORUNLUDUR
HERKESE BOL ŞANS
Katılıyorum oyun nicki krallMerhaba Sevgili Başkan Online Oyuncuları Partim Adına Aldığım Karar ile Çekiliş ile 1 Kişiye vip 2 Üyelik Ücreti Benden
Çekiliş Şartları :
HERKESE BOL ŞANS
Tamamdır chehatay01 olarak onaylanmıştırKatılıyorum
Oyun nicki: chehatay01
Kusura bakmayın kullanıcı adı değiştirme kaynaklı sorun yaşadım oyun nickim chehatay01
Vergi puanı zorunlu değil kaldırdık o sınırı boş şans dilerim iyi oyunlarKatılıyorum oyun içi ismim beriburi