Sen çok iyi oynarsın ben seni destekliyorumAa hayaletlerle mac yapiliyomu ben forvet falan olamam sen benim yerime iki kisilik oyna![]()

Sen çok iyi oynarsın ben seni destekliyorumAa hayaletlerle mac yapiliyomu ben forvet falan olamam sen benim yerime iki kisilik oyna![]()
Dogru sole ben yokken canin sıkılıyo demiSen çok iyi oynarsın ben seni destekliyorum![]()
kral tek forvet yazdık seni olmaz bu dakkadan sonra çift forvet bulamayızAa hayaletlerle mac yapiliyomu ben forvet falan olamam sen benim yerime iki kisilik oyna![]()
Bence sevim de gelsin mac ucretini benim icin odersin kankakral tek forvet yazdık seni olmaz bu dakkadan sonra çift forvet bulamayız
Yok o gelmesin oyun bozanlik yapıyor sonraBence sevim de gelsin mac ucretini benim icin odersin kanka![]()
Yok kanka büşra gelecekBence sevim de gelsin mac ucretini benim icin odersin kanka![]()
Busra tatilde rahatsiz etme kizi sendeYok kanka büşra gelecek
Oda çok uzun tatil yaptı alıştı tembelliğeBusra tatilde rahatsiz etme kizi sende
Günüm senin yorumlarını okumakla geçiyor reyis sırf senin yorumlara gülmek içinYok kanka büşra gelecek
Açım ömer suan seni tavuk budu gibi goruyon iftar sonra konu acimde az dalasalim ayy pardon sohbet edelimOda çok uzun tatil yaptı alıştı tembelliğe![]()
Olur olur benimde canım sıkılıyor zatenAçım ömer suan seni tavuk budu gibi goruyon iftar sonra konu acimde az dalasalim ayy pardon sohbet edelim
Hahaha, iftara az kaldı sabret Bilgem Açlik bastırınca her şey yenilesi geliyor, ben bile tavuk budu gibi görünüyorum demek. İftardan sonra hem karnını hem sohbet açlığını gideririz, sen yeter ki gel.Açım ömer suan seni tavuk budu gibi goruyon iftar sonra konu acimde az dalasalim ayy pardon sohbet edelim
Bensiz napiyonuz sizz ahhh ahhh bu oyun sizin icin hic eglenceli degil.Hahaha, iftara az kaldı sabret Bilgem Açlik bastırınca her şey yenilesi geliyor, ben bile tavuk budu gibi görünüyorum demek. İftardan sonra hem karnını hem sohbet açlığını gideririz, sen yeter ki gel.![]()
Sensiz eğitim yap sertifika ve vergi kasiyoruz başka birşey yokBensiz napiyonuz sizz ahhh ahhh bu oyun sizin icin hic eglenceli degil.
(Şahinle de olmazdi zaten)![]()
Kardeşim senin şehir katkı puanın 190.200Çok iyi oldu