📢Vizyon Medya- Halkın Nabzı (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
IMG_4654.png

📌 Vizyon Medya – Halkın Nabzı

60.Dönem Oyun Başkanı Seçimi geride kaldı. Seçim süreci boyunca halkın nabzını tuttuk ve seçim sonrası vatandaşların görüşlerini sizler için derledik:

🗣️ @AnadoluYürekleri: “Seçim çok çekişmeli geçti, sonuç ne olursa olsun halkın iradesi kazandı. Önemli olan birlik ve beraberlik.”

🗣️ @MaviDüşler07: “Ben Talha’yı destekledim ama Deniz’in başarısını da tebrik ediyorum. Demokratik bir süreç yaşadık.”

🗣️ @SarıOsman: “Deniz’in projeleri bana daha umut verici geldi, o yüzden oy verdim. İnşallah beklentilerimizi karşılar.”

🗣️ @EgeKartalı: “Seçimde kıyasıya bir mücadele oldu, sonuçta kazanan yine milletin iradesi oldu.”

🗣️ @GençFikirler61: “Ben oyumu Talha’dan yana kullandım ama Deniz’in fark atması beni şaşırttı. Demek ki halkın tercihi bu yöndeydi.”

🗣️ @AltınÇağTR: “Deniz’in vaatleri gençlere daha çok hitap etti, o yüzden destekledim. Güzel bir dönem olmasını diliyorum.”

🗣️ @MaviKöprü07: “Talha bence çok çalıştı ama bu sefer olmadı. Demokratik yarış devam edecek.”

🗣️ @OyKullan1246: “Sandığa gitmek görevimizdi, artık kazananın herkes için çalışmasını bekliyoruz.”

Böylece Vizyon Medya olarak seçim sonrası halkın sesini sizlere aktarmış olduk.

Vizyon Medya

Vatandaş
📌 Vizyon Medya – Başkanın İlk Kararı
60.Dönem Oyun Başkanı seçilen D E N İ Z, göreve gelir gelmez önemli bir adım attı. Başkan, güven duyduğu isimlerden Muhammed Daban’ı savcı olarak atadı.

Seçim sonrası halkın dikkatle izlediği bu karar, yeni dönemin hukuk ve adalet anlayışına dair güçlü bir mesaj olarak yorumlandı. Özellikle Muhammed Daban’ın tarafsızlığı ve tecrübesi, toplumda adil bir süreç işletileceğine dair umutları artırdı.

Kamuoyunda bu atama hakkında farklı görüşler olsa da, genel beklenti yeni dönemde adaletin daha şeffaf ve kararlı şekilde işlemesi yönünde.

Vizyon Medya olarak halkın nabzını tutmaya devam edeceğiz.

Vizyon Medya

Vatandaş
📌 Vizyon Medya – Adaletin Yeni Adımı

IMG_4656.png

Başkan D E N İ Z’in kararıyla savcı seçilen Muhammed Daban’ın, önümüzdeki süreçte görevini icra edebilmesi için yanında çalışacak kolluk kuvvetini belirlemesi bekleniyor.

Kulislerde birkaç güçlü ismin adı geçse de, kararın bizzat Daban’ın adalet anlayışını yansıtacağı düşünülüyor. Halk, “Tarafsız, disiplinli ve adil bir seçim” beklentisi içinde.

Vizyon Medya olarak gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.