Vizyon Medya – Halkın Nabzı
60.Dönem Oyun Başkanı Seçimi geride kaldı. Seçim süreci boyunca halkın nabzını tuttuk ve seçim sonrası vatandaşların görüşlerini sizler için derledik:

@AnadoluYürekleri: “Seçim çok çekişmeli geçti, sonuç ne olursa olsun halkın iradesi kazandı. Önemli olan birlik ve beraberlik.”

@MaviDüşler07: “Ben Talha’yı destekledim ama Deniz’in başarısını da tebrik ediyorum. Demokratik bir süreç yaşadık.”

@SarıOsman: “Deniz’in projeleri bana daha umut verici geldi, o yüzden oy verdim. İnşallah beklentilerimizi karşılar.”

@EgeKartalı: “Seçimde kıyasıya bir mücadele oldu, sonuçta kazanan yine milletin iradesi oldu.”

@GençFikirler61: “Ben oyumu Talha’dan yana kullandım ama Deniz’in fark atması beni şaşırttı. Demek ki halkın tercihi bu yöndeydi.”

@AltınÇağTR: “Deniz’in vaatleri gençlere daha çok hitap etti, o yüzden destekledim. Güzel bir dönem olmasını diliyorum.”

@MaviKöprü07: “Talha bence çok çalıştı ama bu sefer olmadı. Demokratik yarış devam edecek.”

@OyKullan1246: “Sandığa gitmek görevimizdi, artık kazananın herkes için çalışmasını bekliyoruz.”
Böylece
Vizyon Medya olarak seçim sonrası halkın sesini sizlere aktarmış olduk.