Vizyon Medya Sıcak Gelişme🔥- Gkb Bozok Adayı Konuğumuz… (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
IMG_4768.png

Türkiye’nin savunma vizyonunda yeni bir sayfa açılıyor. Altın Ok Partisi ve Bozok İttifakı’nın desteklediği genç komutan Muhammed Erkan Çengel, kamuoyunda tanınan adıyla ARSLANBEK, Genelkurmay Başkanlığı için adaylığını duyurdu. Vizyon Medya stüdyolarında gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, Arslanbek hem geçmiş görevlerinden hem de geleceğe dair stratejik hedeflerinden bahsetti.

Adaletli ve hukuki bir düzen arzusuyla yola çıktığını belirten Arslanbek, “Bu görev bir makamdan öte, milletin onuru ve vatanın namusudur” diyerek kararlılığını ortaya koydu. Tarafsızlık, liyakat ve disiplin vurgusuyla dikkat çeken genç aday, halkın güvenliği ve ordunun gücü için gece gündüz çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.

İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar…

Soru: Sayın başkan hoşgeldiniz,

Bize kendinizden bahseder misiniz ?

ARSLANBEK: Ben Muhammed Erkan çengel daha öncesinde gurp başkan vekili gibi görevlerde yer aldım tek gayem adaletli hukuki bı düzen

Soru: Genelkurmay Başkanlığı makamı sizin için ne ifade ediyor?

Bu göreve gelirseniz, önceliğiniz hangi konular olacak?

ARSLANBEK: Genelkurmay Başkanlığı, sadece bir görev değil; milletin onuru, devletin bekası ve vatanın namusudur. Bu makam, sorumluluktan kaçanın değil, yükün altına omuz koyanların yeridir. Bizim için bu görev, bayrağımızın gölgesinde, şehitlerimizin emaneti uğruna can vermeye yemin etmiş bir şeref meselesidir

Bu makama gelirsem önceliğim; ordumuzun disiplinini güçlendirmek, milli savunmamızı her koşulda hazır tutmak, askerlerimizin moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmak ve milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak olacaktır. Aynı zamanda teknolojiye dayalı modern bir ordu anlayışını geliştirerek, ülkemizin savunma kapasitesini en üst düzeye taşımayı hedefliyorum

Soru: Genelkurmay Başkanı olarak tarafsız kalmayı başarabilecek misiniz, yoksa ittifakınıza öncelik mi vereceksiniz?

ARSLANBEK: Genelkurmay Başkanlığı makamı, hiçbir ittifakın hiçbir grubun değil; devletin, milletin ve ordunun makamıdır. Bu görevde tek pusulam vatanın bekası ve milletin güvenliği olacaktır.

Hiçbir siyasi görüşe, hiçbir ittifaka ayrıcalık tanımadan, kanunlar ve devletimizin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğim Çünkü bu makamda taraf değil devletin birliği ve ordunun gücü esastır

Benim önceliğim askerimizin güvenliği milletimizin huzuru ve ülkemizin geleceğidir

Soru: Genelkurmay Başkanlığı için neden en uygun aday olduğunuzu düşünüyorsunuz?

ARSLANBEK: Bu makamın sadece bilgi ve tecrübe değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve vatan sevgisi gerektirdiğine inanıyorum. Yıllar içinde edindiğim bilgi, disiplin ve liderlik anlayışımı; milletimizin huzuru ordumuzun gücü ve devletimizin bekası için kullanmaya hazırım

Benim için bu görev, bir makamdan çok bir emanettir Eğer bu göreve layık görülürsem hiçbir kişisel çıkar gözetmeden, kanunlara ve devletimizin çıkarlarına bağlı kalarak çalışacağıma söz veriyorum

Soru: Seçilmeniz halinde hangi kadrolarla çalışmayı planlıyorsunuz?(komutanlarınızı nasıl seçeceksiniz?)

ARSLANBEK: Bu makam kişisel tercihlerle değil liyakat ve disiplin esaslarıyla yönetilmelidir. Göreve geldiğimde komutanlarımı tecrübe dürüstlük, liderlik kabiliyeti ve vatan sevgisi temel kriterlerine göre seçeceğim

Hiçbir ittifak, grup veya kişisel bağ benim için etkili olmayacak tek önceliğim ordumuzun gücünü artıracak, milletimizin güvenliğini sağlayacak en doğru kadroyu oluşturmak olacak

Bizim için önemli olan; rütbeden çok, görevine bağlılık ve sorumluluk bilincidir

Soru: Genelkurmay başkanlığı, ittifak çıkarlarını mı yoksa halkın menfaatini mi önceleyecek?

ARSLANBEK: Genelkurmay Başkanlığı makamı hiçbir ittifakın hiçbir grubun değil devletin, milletin ve bayrağın makamıdır!

Bu görevde tek önceliğimizhalkımızın güvenliği vatanımızın bütünlüğü ve ordumuzun gücü olacaktır

Hiçbir siyasi çıkar hiçbir ittifak, milletimizin menfaatinin üzerinde değildir

Bizim için kutsal olan tek şey, bu toprakların bağımsızlığı ve halkımızın huzurudur

Gerekirse gece gündüz demeden milletimizin bekası için çalışacak ordumuzu daima güçlü disiplinli ve hazır tutacağız

Soru: Eğer bu göreve seçilemezseniz, siyasetteki yolunuza nasıl devam edeceksiniz?

ARSLANBEK: Bu göreve seçilmemem vatanıma ve milletime hizmet etme irademi asla değiştirmez Genelkurmay Başkanlığı bir makamdır ancak milletimize hizmet etmek bir ömür boyu sürecek bir sorumluluktur

Görev nerede olursa olsun bilgi ve tecrübemi yine devletimizin bekası ordumuzun gücü ve halkımızın güvenliği için kullanmaya devam edeceğim

Bizim için önemli olan koltuklar değil milletimizin huzuru ve vatanımızın geleceğidir

Soru: Son olarak halka vermek istediğiniz mesaj nedir?

ARSLANBEK: Aziz milletim

Bizim için bu yolun tek amacı var vatanımızın bağımsızlığı, ordumuzun gücü ve halkımızın huzuru

Bu görevbbir makam hırsı değil millete ve bayrağa adanmış bir şeref meselesidir

Bilin ki hangi şart altında olursak olalım tek önceliğimiz sizlerin güvenliği, refahı ve geleceği olacaktır

Birlik olduğumuz sürece, aşamayacağımız engel yenemeyeceğimiz güç yoktur

Bugün yarın ve daima, milletimizin emrinde vatanımızın nöbetindeyiz

Soru: Ve Medyamız hakkındaki düşüncelerinizi alıp nihayet verelim

ARSLANBEK: Vizyon Medya sadece bir haber kaynağı değil milletimizin sesi, halkımızın gözü ve hakikatin ışığıdır.

Bizler için medya doğru bilgiyi tarafsızlığı ve şeffaflığı temsil etmelidir. Vizyon Medya’nın da bu çizgide, milletimizin menfaatlerini ve ülkemizin değerlerini gözeten yayın anlayışını önemsiyoruz.

Halkımızın doğru bilgiye ulaşmasında milli birlik ve beraberliğin korunmasında Vizyon Medya’nın büyük bir sorumluluk üstlendiğine inanıyorum

Bizim hedefimiz, medya ile el ele vererek, milletimizin huzurunu ve devletimizin itibarını güçlendirmek olacaktır

ARSLANBEK: Sayın Özlem Başkan’a başarılar dilerim Bu süreçte en iyisinin kazanmasını temenni ediyor adil ve sağduyulu bir yarışın hepimizin kazancı olacağına inanıyorum

ARSLANBEK: Bu yolculukta bana güvenen ve destekleyen Altın Ok Partisi Bozok İttifakı ve sevgili halkımıza yürekten teşekkür ediyorum Sizlerin desteği, kararlılığımızın ve vatan sevgimizin en büyük güvencesidir Birlikte, milletimizin huzuru ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz teşekkürler.

Vizyon Medya

Vatandaş
📌 VİZYON MEDYA – SON DAKİKA HABERİ
⏳ Genelkurmay Başkanlığı Seçiminde Son Saatler!

Başkanonline’da merakla beklenen Genelkurmay Başkanlığı seçimi için geri sayım başladı.

Adaylar Kurtuluş İttifakı’ndan AOG Özlem ve Bozok İttifakı’ndan Arslanbek arasındaki yarışta heyecan dorukta.

📅 Seçim Sonuçları Açıklanma Tarihi:
👉 10.09.2025 – Saat 17.00

Şu ana kadar 200 oy kullanılmış durumda. Halkın yoğun ilgisi sürerken, sandığa gitmeyen oyunculara oy kullanma çağrısı yapıldı.

📢 Vizyon Medya olarak hatırlatıyoruz:

Bu seçim sadece ittifakların değil, tüm oyunun geleceğini şekillendirecek. Katılımınızla demokrasiye güç verin, oyununuza sahip çıkın!
Vizyon Medya Haber Koordinatörlüğü

Vizyon Medya

Vatandaş
⚡ VİZYON MEDYA MANŞET
AOG Özlem mi, Arslanbek mi? Son Viraja Girildi!
Başkanonline siyasetinde gözler bugün yapılacak kritik seçime çevrildi.

Sandık başına gidilen bu süreçte, AOG Özlem ve Arslanbek arasındaki yarış nefesleri kesiyor.

⏳ Birkaç saat içinde sonuçlar açıklanacak ve kazanan belli olacak.

Kulislerde farklı senaryolar konuşuluyor, taraftarlar nefeslerini tutmuş bekliyor.

🔥 “Kimin adı zirvede yankılanacak?” sorusu Başkanonline dünyasında gündemin ilk sırasına oturmuş durumda.

✨ Vizyon Medya olarak süreci yakından takip ediyor, sonuçları anbean sizlerle paylaşacağız.