Bak böyle önemli adamlarla çalış yeğenim güzel fikir@Fatih Tutuk tutunamayanlari kuralim ozmn beğenen olmadi![]()

Bak böyle önemli adamlarla çalış yeğenim güzel fikir@Fatih Tutuk tutunamayanlari kuralim ozmn beğenen olmadi![]()
Emirhanda hep ikile derdi şimdi bakıyorum o ikilemiş o yüzden bana ikile derken dikkat et sözlerineUzatma ikile bu konudan
Yavrucum yapma böyle yazık geleceğin zorbası olmaEmirhan gittide şimdi sen mi geldin gevezelik yapmaya
Ondan zorba zor olurYavrucum yapma böyle yazık geleceğin zorbası olma![]()
@M O N C H U G bu gerçek mi?Emirhanda hep ikile derdi şimdi bakıyorum o ikilemiş o yüzden bana ikile derken dikkat et sözlerine
Selam nasılsın antalya kemeraltı gençlikYavrucum yapma böyle yazık geleceğin zorbası olma![]()
Bu afacan kardesimiz boyle bosver@M O N C H U G bu gerçek mi?
Akşam seçimden sonra görüşcez bakalımSelam nasılsın antalya kemeraltı gençlik
Destek isteyen oldu mu
OlduDestek isteyen oldu mu
Kullanmicam beso
Banane seçimden kardeşim sen ajanlığa devam mı neydi ismi sude miydiAkşam seçimden sonra görüşcez bakalım
Ismini Kız yapma amacı neymis dikkat çekmem diyemi düşündü acabaBanane seçimden kardeşim sen ajanlığa devam mı neydi ismi sude miydi![]()
Sahibini biraz daha küçük yazsaydın böyle olmadı
200 yeşil taş farkla Filigransız boy ister misinizSahibini biraz daha küçük yazsaydın böyle olmadı
Bence uygun düşünülür @Y İ Ğ İ T200 yeşil taş farkla Filigransız boy ister misiniz