Abartma daaaakral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmez
Abartma daaaakral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmez
Şimdi böyle okuyunca, gerçekten siyaset budurkral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmez
tecrübelendik hocam artık böyleŞimdi böyle okuyunca, gerçekten siyaset budur
Benden öğrendi birşeyler agshshhsatecrübelendik hocam artık böyle
Buda kendıne pay cıkarıyor.Benden öğrendi birşeyler agshshhsa
Kadir beypazarı mı kızılay mıBuda kendıne pay cıkarıyor.
Hakkı hukuğu çok biliyorsan camiye git vaaz ver hocam bana burda akıl vermeyin istediğiniz olmayınca da kargaşa yaratmaya kalkışmayınBireysel başarın bu makamı sana getiremedi değil mi ? Zira böyle düşünüyorsan büyük problem var.
Küçük düşen ben değilim, partiden istifa ederken keşke makamdan istifa etmeyi de bilseydiniz, büyük olurdunuz.
Neyse Oğuzhan üye çalmanıza çok uzulmemeli zira Parti'nin hakkını da alıp gitmişsiniz.
sinan çok ayıp böyle kavga çıkaracak kelimeler kullanma kral düzeltme yap eyyyy fatih tutuk sende partine altınoktan adam çalmıyormusun diye sor asdlşsdlkgsdklşgsdgsdgsdHakkı hukuğu çok biliyorsan camiye git vaaz ver hocam bana burda akıl vermeyin istediğiniz olmayınca da kargaşa yaratmaya kalkışmayın
BeypazarıKadir beypazarı mı kızılay mı
Niye etiket atmiyosun bana ben burayi gormemistimsinan çok ayıp böyle kavga çıkaracak kelimeler kullanma kral düzeltme yap eyyyy fatih tutuk sende partine altınoktan adam çalmıyormusun diye sor asdlşsdlkgsdklşgsdgsdgsd
Hakkı hukuğu çok biliyorsan camiye git vaaz ver hocam bana burda akıl vermeyin istediğiniz olmayınca da kargaşa yaratmaya kalkışmayın
İnişdibiKadir beypazarı mı kızılay mı
Abi vazgeç bundan beypazarına geçİnişdibi