Atamanın yanlışlığı hakkında bir şey söylemedim farkettiysen. Devamında olan suçlayıcı mesajlar ve sizin dikkatsizliğiniz hakkında yazdım
İçişleri bakanı avukatlık makamı ne kadar maaş getiriyor
Atamanın yanlışlığı hakkında bir şey söylemedim farkettiysen. Devamında olan suçlayıcı mesajlar ve sizin dikkatsizliğiniz hakkında yazdım
Çok para getiriyor. Lazım mı?İçişleri bakanı avukatlık makamı ne kadar maaş getiriyor
Wiki'yi okuyup, seri özet çıkaracaksınız tamam mı. Sınav yapıcam siziÇok para getiriyor. Lazım mı?
Biz neden kontrol edelim Emekli Oyun Başkanı yapılan atamayı kontrol eder diye bir ibare mi varSizin hırsınızdan gözünüz kör olmuş bu atamayı ben yapmadım şaklabanlık yapmayın burada önce kontrol edin
O senin sorumluluğunda görevini yapamıyorsan istifanı ver koltuğu boşalt.
Çok para getiriyor. Lazım mı?
Fatih atama bana düşmeden valinin nereye ne atayacağını nereden bilebilirim bu attığın yazıda yanlış olan birşey yok zatenİçişleri bakanı avukatlık makamı ne kadar maaş getiriyor
Sizin hırsınızdan gözünüz kör olmuş bu atamayı ben yapmadım şaklabanlık yapmayın burada önce kontrol edin
AynenWiki'yi okuyup, seri özet çıkaracaksınız tamam mı. Sınav yapıcam sizi
Sizi böyle çıldırtmaya devam edicem Kadir seyret sadece
Güven kontrole mani değildir. Kontrol edeceksin. Biz neden İçişleri bakanının görevini, İçişleri bakanına anlatıyoruz şuanFatih atama bana düşmeden valinin nereye ne atayacağını nereden bilebilirim bu attığın yazıda yanlış olan birşey yok zaten
Yat kalk dua et bariYok işsiz kalırım, çok şükür çevremde kendisini savunamayip başkasına gerek duyacak kimse yok
Şuan çıldırıp telefonu kırmak istediğine yemin edebilirim, ama ispat edememSizi böyle çıldırtmaya devam edicem Kadir seyret sadece
Oyları buna mı atsak, acil toplantıya gelin @F.T @MAGARSUS@Sinan SEVİM obyi alırsan büyük problem olur atamalar senden sorulur obnin atadığı isimler. içişlerinde kalman daha mantıklı bence şuan o yüzden seçimden çekil bence askdslkfdlsgkjldsg
Yeşil taş fatihten kesilmiştir.Ekli dosyayı görüntüle 18994
Oku bakalım kim sorumlu
Tamam hadi taşı benden kessinler bu defa üzüldüm
Yetersiz yeşil taşı olduğu için kesinti yapılamamıştır. @F.TYeşil taş fatihten kesilmiştir.
İlgili kişi görevden alınmıstır