Sen hala burda mısın yer yüzünde ki gölgeİstifa etmeyi de becerememiştin bak yine hatırladım xkckclfllflflf

Sen hala burda mısın yer yüzünde ki gölgeİstifa etmeyi de becerememiştin bak yine hatırladım xkckclfllflflf
O zaman milli marşımızı okuyacaksınYok ya ben sadece forum ve oyun banı ile yetiniyorum fazlasında gözüm yok
Varsa önce sizden duymak isterim
5 kere 5Şu bildirinin amatörlüğüne bak ya![]()
Adalet bakanlığı ve Altın Ok partisi olarak aldığınız ve alacağınız her kararda karşınızda olacağız yaptığınız her yanlışda gereken cevap verilecek bu yüzden bu yanlış yoldan biran önce vazgeçmenizi öneririz…Biz herzman demokrasi aşığıyız halk gerekeni gösterdi ve bakanları göreve getirdi onursal başkanımıza davetimize açıklama yaptığı için teşekkür ederiz Ordu millet devlet el elle konu için gerekli hassasiyeti göstereceğine eminiz.
Papatya çayı içelim hocamAdalet bakanlığı ve Altın Ok partisi olarak aldığınız ve alacağınız her kararda karşınızda olacağız yaptığınız her yanlışda gereken cevap verilecek bu yüzden bu yanlış yoldan biran önce vazgeçmenizi öneririz…
Gelin başkanım ben sizin partiye ısmarlayım belki kendinize gelirsinizPapatya çayı içelim hocam
İyi olur uğur hocam ben birazda yemek hazırlayayım sohbet muhabbet ederizGelin başkanım ben sizin partiye ısmarlayım belki kendinize gelirsiniz
Yaw onu bırak sen gel biz birlikte yerizİyi olur uğur hocam ben birazda yemek hazırlayayım sohbet muhabbet ederiz![]()
Bence hepimiz bir araya gelelim öyle yiyelim hocamYaw onu bırak sen gel biz birlikte yeriz
Yok ya biz böyle milli gençlik olarak tek yiyelim hem bekle daha ilk günden misafir çağrılmazBence hepimiz bir araya gelelim öyle yiyelim hocam![]()
Çağıralım hocam ya bişey olmazYok ya biz böyle milli gençlik olarak tek yiyelim hem bekle daha ilk günden misafir çağrılmaz
Yaw olmaz olmaz bi bekle ilk gün bitsin bi hafta geçsin sonrasına bakarız belki çağırırız belki başkalarını misafir ederizÇağıralım hocam ya bişey olmaz
Çok ayıp kınıyorumİçişleri bakanı istifa etsin çorumda helalinden belediye başkanlığı hazır
Sohbet muhabbet olur başkanım bakarsınız bu yoldan döner meclisimizden özür dilersinizİyi olur uğur hocam ben birazda yemek hazırlayayım sohbet muhabbet ederiz![]()
Ben müzik dinliyordum hocam benim suçum yokkiSohbet muhabbet olur başkanım bakarsınız bu yoldan döner meclisimizden özür dilersiniz
Görmedim ne zaman attınızSevim gecen senden mv sehir listesi istedik neden atamdin![]()