Yasa Tasarısı Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Oyun Başkanlığı olarak Meclis Sekmesinde bulunan Milletvekillerinin En Büyük Hakkı olan Yasa Tasarısı verme sırasında, Bir Milletvekili "Meclis'in Oyunu Düzene Sokma ve Yetkinlikten Yoksun Oyun Yöneticilerini Sahadan Uzaklaştırma" adlı Yasa Tasarısını açarak Had sınırlarını aşmış olup, Yasa Tasarısında şu ifadeleri kullanmıştır:
-Aciz
-Pinpon Topu
-Oyuncak Araba
-Kart Oyunu

gibi ifadeleri Oyun Yönetimine kullanmış olup direkt Oyun Yönetimini aşağılama ve türlü türlü İthamlarda bulunmuştur. Bu Milletvekilin Kim olduğu da tespit edilmiştir. Bu Millevekilinin İsmi, Sayın demekten uzak olan Şahıs, Sözde Yargı İttifakında bulunan Yükselen Gençlik Partisi Erzincan Milletvekili Hilmi Yiğittir. Bana bugün İthamlarda bulunan Parti ve İttifağı'nın önce Kendi Parti ve İttifak Milletvekilleri'ni çeki düzen vermelerini ve benimle denk olana kadar karşıma çıkmamalarını tavsiye ediyorum son uyarı. Ayrıca meclis başkanında alaycı bir şekilde böyle bir konuda açık bir destek sağladığı aşikardır göründüğü üzere karar değerli halkımızın ve oyuncularımızındır.
Şimdi sıradaki darbe harekatını merakla bekliyoruz ben ve bana oy veren yüzlerce kişi hadi bakalım :)

56. Dönem Oyun Başkanı
MAGARSUS

WhatsApp Image 2025-05-23 at 00.58.02.jpeg

WhatsApp Image 2025-05-23 at 00.58.03.jpeg

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Bu nasıl bir tasarıdır arkadaş. Bu nasıl bir üsluptur. İlgili parti başkanı hiç mi görmedin, hiç mi uyanmadın vekilini.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hayır milletvekili Hilmi yiğit böyle seviyesizce saçma bir tasarı sunmuş. Meclis başkanı da yönetime ultimatom vermiş. 😂😂😂😂😂

Arkadaşlar siz şakamısınız ya. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz. Amacınız nedir sizin.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Halkın seçtiği vekiller bunlar. utanırlar mı sanmam :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Meclis Başkanının yazdığı metin role play dahilinde değerlendirebilir,
Ancak diğer hadsiz arkadaşa gereken ceza verilmiştir.

Oyunda birileri ceza alıp daha sonra lütfen geri dönelim şeklinde yönetime gelmeyi kendisine huy edindi.
Birisi küfür eder, birisi oyun yönetimine hakaret eder, sonra lütfen geri dönelim der.
Emeklerinize yazık edip daha sonra pişman olmanızın bir anlamı yok.
Pişman olacağınız şeyi yapmayınız bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...