Yaşayan Ölüler 🧟 | Tebrik Mesajı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi ;

Bir seçim dönemini daha geride bırakmış olup oyun başkanlığına doğru adım adım yürüdüğümüz bu dönemde. Seçimi başarıyla tamamlayıp rakiplere üst üste bozgunlara uğratarak göreve gelen ;

Değerli Meclis Başkanımız : Umutçekinmez1 'i
Değerli İç İşleri Bakanımız : Can Yıldız' ı
Adalet Bakanımız : Ayberk22'yi

Canı gönülden kutluyoruz.. Cumhuriyetimizin 100.yılın da göreve gelen. Çok büyük bir zafere imza atan ve görev süresini en iyi şekilde adaletiyle, dürüstlüğüyle, liderlik vasıfıyla ve örnek alınacak kişiliğiyle tamamlamaya yaklaşan Tolga Çıtır başkanımıza bizlere çok iyi bir ay geçirttiği için görevinin son anlarında kendisine bir teşekkürü borç biliyoruz.

Bakıcaz, görücez, bekleyin gibi asılsız tehditler sallayan kişiler bir kez daha ağır mağlubiyet ile sandığa gömüldükleri bu ortam da adaletin ve dürüstlüğün kazandığını gösteren

Başta Bozkurt Harekat Partisine,
İlk Adım Partisine,
Altın Ok Partisine,
Siyah Sancak Partisine,
Teknokratik Cumhuriyet Partisine

Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yeni dönemde milletvekili olan ve mecliste görev yapacak olan parti gözetmeksızın bütün milletvekillerimize yeni dönem de başarılar diliyoruz.

Susuz şehrin asi balığı Sipan balığa da ayrıca başarılar diliyoruz yerin bizde ayrı Sipancım 🧟 Şıştt Tolga zombi olduğunu öğrenmesin..

Seçim dönemini tamamen şeffaf ve kusursuz yöneten oyun yöneticilerimizin her birinin emeğine sağlık.

Yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun.
Herkese keyifli oyunlar dileriz.

HD-wallpaper-zombie-army-4-poster-2019-games-zombie-army-trilogy.jpg

S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Ssss aramızda kalacak bu bilgi Tolga bey öğrenmemeli 🤫

T

Tolga

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi ;

Bir seçim dönemini daha geride bırakmış olup oyun başkanlığına doğru adım adım yürüdüğümüz bu dönemde. Seçimi başarıyla tamamlayıp rakiplere üst üste bozgunlara uğratarak göreve gelen ;

Değerli Meclis Başkanımız : Umutçekinmez1 'i
Değerli İç İşleri Bakanımız : Can Yıldız' ı
Adalet Bakanımız : Ayberk22'yi

Canı gönülden kutluyoruz.. Cumhuriyetimizin 100.yılın da göreve gelen. Çok büyük bir zafere imza atan ve görev süresini en iyi şekilde adaletiyle, dürüstlüğüyle, liderlik vasıfıyla ve örnek alınacak kişiliğiyle tamamlamaya yaklaşan Tolga Çıtır başkanımıza bizlere çok iyi bir ay geçirttiği için görevinin son anlarında kendisine bir teşekkürü borç biliyoruz.

Bakıcaz, görücez, bekleyin gibi asılsız tehditler sallayan kişiler bir kez daha ağır mağlubiyet ile sandığa gömüldükleri bu ortam da adaletin ve dürüstlüğün kazandığını gösteren

Başta Bozkurt Harekat Partisine,
İlk Adım Partisine,
Altın Ok Partisine,
Siyah Sancak Partisine,
Teknokratik Cumhuriyet Partisine

Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yeni dönemde milletvekili olan ve mecliste görev yapacak olan parti gözetmeksızın bütün milletvekillerimize yeni dönem de başarılar diliyoruz.

Susuz şehrin asi balığı Sipan balığa da ayrıca başarılar diliyoruz yerin bizde ayrı Sipancım 🧟 Şıştt Tolga zombi olduğunu öğrenmesin..

Seçim dönemini tamamen şeffaf ve kusursuz yöneten oyun yöneticilerimizin her birinin emeğine sağlık.

Yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun.
Herkese keyifli oyunlar dileriz.

Ekli dosyayı görüntüle 11835
Güzel ve sıkıntısız geçen bir ay oldu. Üst üste alınan başarılar ile keyiflendik, mutlu olduk. Elimden geldiğince de görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bu süre zarfında da en büyük destekçilerimden biri oldun. O yüzden ekstra teşekkür ederim Seracım ❤️