Medyaya yaz güzel ajanlık yaptıDC de iyi şeyler olmayacak...
Medyaya yaz güzel ajanlık yaptıDC de iyi şeyler olmayacak...
Aşk olsun rtük var da biz mi bilmiyoruz , tarafsız medya olun taraf tutmayınNeyinizi paylaşayım medyada sövmediğimiz kaldı
Arkadaş İngiliz saat dilimine göre mi oyuna giriyor ? İki saat zaman farkı greenwichle aramızda var??Bu durumları senden önce yönetime biz çok dile getirdik.
Saat dilimi farkı yüzünden oyunda böyle gözüküyor ama saati tamamlanmıyor.
Zaten 72 saat olsa görevinden de alınır.
Yanlış mıyım sayın @BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem
Konu darbe nasıl tarafsız olalım darbe karşıtı yayıncıyız şurdaAşk olsun rtük var da biz mi bilmiyoruz , tarafsız medya olun taraf tutmayın
Ben darbeci değilim parti başkanıyımKonu darbe nasıl tarafsız olalım darbe karşıtı yayıncıyız şurda
Örnek olarak en başa ajan ata41 ı yazalımBen onu bunu bilmem asıl ajanlık yapan kişiler prim beşinde koşarlar
Darbe destekleyenlerde darbecidir benim içinBen darbeci değilim parti başkanıyım
O zaman sende darbe karşısındasın sende tarikatçısınDarbe destekleyenlerde darbecidir benim için
Aynen öyle de tarikatçı?O zaman sende darbe karşısındasın sende tarikatçısın
Darbeyi kazanabilirsenDarbeyi yapınca su karşıt çıkanlarin hepsine özel cezalar mevcut
Sonra yönetime gidip ağlamayin ama sakın
Evet sen bana darbeyi savunduğum için darbeci diyemezsin , mülteci misin senAynen öyle de tarikatçı?
Türk evladına mülteci diyen darbeci ilk defa görüyorumEvet sen bana darbeyi savunduğum için darbeci diyemezsin , mülteci misin sen
Türk evladını ayrıştıran ve darbeci diyen ilk tarikatçı mülteci görüyorumTürk evladına mülteci diyen darbeci ilk defa görüyorum
Medya köşenede acemi ajan yakayı ele verdi @Hamza Bilal DİNLENMEZ
GüldürmeyinMedya köşenede acemi ajan yakayı ele verdi @Hamza Bilal DİNLENMEZ