Patates soy sende hadiTmm şimdi başka konuya lütfen
Patates soy sende hadiTmm şimdi başka konuya lütfen
Askerde az soymadım sen rahat ol !Patates soy sende hadi
askerde kritik görevleri herkese veemiyorlar zatenAskerde az soymadım sen rahat ol !
Sen ne anlatıyorsun başkan ? Oktan mısın sen ?askerde kritik görevleri herkese veemiyorlar zaten
Doğruları konusunca bi gerildin sen sankiSen ne anlatıyorsun başkan ? Oktan mısın sen ?
Senden dinleyelim ozaman o kadar ajancılık oynadın ya sen anlatYanlış biliyorsun, git öğrende gel
Ben konuşursam rezil rüsva olursunuzSenden dinleyelim ozaman o kadar ajancılık oynadın ya sen anlat
Yok be bizde ajancılık oynuyorduSen ne anlatıyorsun başkan ? Oktan mısın sen ?
Anlat hadi ama kanıtlarla konuş tamam mı AABİSİBen konuşursam rezil rüsva olursunuz
Kanıt gösterirsem hep yalan olursunuzAnlat hadi ama kanıtlarla konuş tamam mı AABİSİ
Kanıt gösterirsem hep yalan olursunuz
Ever başkanım ben yanıtım verdim sen?önce bürküt den eymen başkanı alalım
DC de seni bekliyoruzYanlış biliyorsun, git öğrende gel
başkanım ne dediğinizi inan anlamadım devrik olmayan cümleler kurun lütfenEver başkanım ben yanıtım verdim sen?
Ortada yapılan bir yanlış varsa inan kralını tanımam sen parti dediğin parti olsa parti başkanı dediğin parti başkanı olsa keşkeSen git önce Eskişehirdeki Porsuk çayının pisliğini temizle. Senin haddine mi parti başkanı alma talimatı veriyorsun ?
Oldu cnm başka bir şey lazım mıDiriliş ittifakına sesleniyorum.
Başta..
Türk budun
Göktürk
Bürküt
Ve diğer alt partileri Olmak üzere kimi görürseniz, alın içeri.
Bir sıkıntı yok alın (1.5 milyar)@ata41 paramı vermediler diye ağlayan şimdi neler olmuş bak dilere sen.