fatö tuzagına düsmüs mevkidasım emekli kıraathaneme beklıyorum masaya yatirmamız gereken konular var2 ay darbe yapmak için uğraşıp bugün darbeyi desteklemeyince benim eşgaalll
fatö tuzagına düsmüs mevkidasım emekli kıraathaneme beklıyorum masaya yatirmamız gereken konular var2 ay darbe yapmak için uğraşıp bugün darbeyi desteklemeyince benim eşgaalll
qnwjqknwwnskdkYaa Allah seni kahretmesin dkdbdkdvdkdvdkdvdjdvdkdvdbd
kardeşim biz darbe yapmak için uğraştık sonra yapmak istemedik imkanımız var mıydı 2 kere net darbe yapmak için imkanımız vardı lakin yapmadık olay bundan ibaretPeki diğerleride seninlw dwğilmiydi simdi neden ksrş cıkıyorlar . Yav yok arkadas nedir bu ikili oynama. Ama sana helal inksr etmedin
konum gönder yak ışıkları geliyorumfatö tuzagına düsmüs mevkidasım emekli kıraathaneme beklıyorum masaya yatirmamız gereken konular var
Yapmak istemedik değil orayı düzelt bencekardeşim biz darbe yapmak için uğraştık sonra yapmak istemedik imkanımız var mıydı 2 kere net darbe yapmak için imkanımız vardı lakin yapmadık olay bundan ibaret
dogru söylüyo ben de darbe yapiyordum baktim sarmiyor keyfii yarida kestik inanir misinYapmak istemedik değil orayı düzelt bence
bu adam sivassporla anlasmis az önce öğrendim...
Unutma Milli savunma bakanı bizdeyken ben yönetimden darbe tarihi aldım size temmuzda darbe yapacaktık msb düşünce ondan sonrası için sadece size söylenti olarak kalsın diye uzattıkYapmak istemedik değil orayı düzelt bence
İnanmam sen başarısz oldundogru söylüyo ben de darbe yapiyordum baktim sarmiyor keyfii yarida kestik inanir misin
fenerin cl hasretı 30 sene oldu adam sivas diyor yabu adam sivassporla anlasmis az önce öğrendim...
ya semih mv secimini kazaninca kaç gün burda bayram yaptin sonra eline yüzüne bulastırdın delikanli gibi beceremedik de yat aşşaUnutma Milli savunma bakanı bizdeyken ben yönetimden darbe tarihi aldım size temmuzda darbe yapacaktık msb düşünce ondan sonrası için sadece size söylenti olarak kalsın diye uzattık
ÖALSLSLSLSLSÖSya semih mv secimini kazaninca kaç gün burda bayram yaptin sonra eline yüzüne bulastırdın delikanli gibi beceremedik de yat aşşa
keyiflendik gece gecefenerin cl hasretı 30 sene oldu adam sivas diyor ya
mv seçimini kazandık 56 54 olan seçime mi ümit bağlayalım sizin gibi yasin sizin gibi millete tiyatro mu satalım uza hadiya semih mv secimini kazaninca kaç gün burda bayram yaptin sonra eline yüzüne bulastırdın delikanli gibi beceremedik de yat aşşa
Ama olsaydı yapacaktınız. Savunuyorsunuz bunu işte .mv seçimini kazandık 56 54 olan seçime mi ümit bağlayalım sizin gibi yasin sizin gibi millete tiyatro mu satalım uza
yapmayacaktıkAma olsaydı yapacaktınız. Savunuyorsunuz bunu işte .
Şimdi neden red veriliyor
Yapacaktınızyapmayacaktık
inan ben o mv seçiminde darbe yapmak için zorlasaydım yamuk yumuk adamlara mv yazmazdım garantiye alırdım işimi siz de kalırdınız öyle bugün oyunda bile olmazdınızYapacaktınız
İnandım tamam okeyinan ben o mv seçiminde darbe yapmak için zorlasaydım yamuk yumuk adamlara mv yazmazdım garantiye alırdım işimi siz de kalırdınız öyle bugün oyunda bile olmazdınız