Ama ortada oyun başkanı yokdarbe aktif senaryoda şuan ne yaşıyonuz siz
Ama ortada oyun başkanı yokdarbe aktif senaryoda şuan ne yaşıyonuz siz
Ama ortada oyun başkanı yok
Zaten anca arka planda yaparsınız yürek diyorsunuz siz yüreği çok yediğiniz için türlü türlü oyunlar oynuyorsunuz sen git kışlana darbeci askerlerini saynasıl bu kadar emin olabiliyorlar acaba darbe olmayacağından bilmediğimiz birşey mi var ? varsa söyleyinde bilelim bizde kapalı kapılar olmazzzz yüreği yeten buraya yazar itiraz eder
Kaçıran pilota da bi konu açarlar yarınMasal o ya kaçırmışlardır biraderim
Hangi havaalanına indireceği konusunda anlaşamamışlar kesin bilgi. Pilotun görümcesinden öğrendimO da partiden istifa etmiştir bu gece
Görümce sjsnsnsjsjjffHangi havaalanına indireceği konusunda anlaşamamışlar kesin bilgi. Pilotun görümcesinden öğrendim
Kendisi eski bir arkadaşımGörümce sjsnsnsjsjjff
Aman başkanım şimdi bunada bir konu ve ultimatiom açarlar siz fazla açık vermeyin biliyorsunuz olaylarıKendisi eski bir arkadaşım
Sşxşwksjwjehwj gitti o güzelim kapı ona bilmem kaç milyon vergi ödemiştik slsowjdjeBir tane de darbeci gelmedi ki meclisin anahtarı paspasın altında diyem. Boşuna koç basıyla kırmasınlar devletin malı sonuçta. Ben yatıyorum gelince uyandırın
Biz sizin gibimiyiz aşk olsunYapmayın şöyle şeyler olmuyo sonra ilk fırsatta darbe yapmaya çalışınca haksızlık yapıldı ondan darbe yapıyoz demeyin
Zamanı gelince hatırlatma olarak yazıcam burayaBiz sizin gibimiyiz aşk olsun
Lütfen hatrımız kalırZamanı gelince hatırlatma olarak yazıcam buraya