Biliyorum biliyorumTakılıyom he
Biliyorum biliyorumTakılıyom he
Senlik bir şey yok hoşgeldin AliUtanacak ne var ki
Olamaz zaten sağolSenlik bir şey yok hoşgeldin Ali
Tövbeee sjsjBeypazarı kılıklı nerde gelsin seri
Sen hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz utanması gerekenleri sayayım mi burada Naz başkanBir de utansan keşke
Ahhahahahaa GELDİ BENİMKİSİSen hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz utanması gerekenleri sayayım mi burada Naz başkan
Benn istiyorum say bakalım kimlermisSen hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz utanması gerekenleri sayayım mi burada Naz başkan
Hoşgeldin başkan geç geldin biraz daha erken bekliyordumSen hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz utanması gerekenleri sayayım mi burada Naz başkan
Bu arada laf edeceksen bana et başkalarına değil. Benimle konuşuyorsunSen hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz utanması gerekenleri sayayım mi burada Naz başkan
Sanane bilader insanlar sanamı soracak konuşurkenNoluyor gene bilader sessiz durun az
Sen niye atlıyorsun kardeş araya seni ne ilgilendirir işine bakSanane bilader insanlar sanamı soracak konuşurken
Sakin ol sinirli çocukSen niye atlıyorsun kardeş araya seni ne ilgilendirir işine bak
Valla hiç tartışacak havamda değilim kral Allah iyiliğini versin inşallahSakin ol sinirli çocuk
Tmm havanda olduğunda yaz bana ozamanValla hiç tartışacak havamda değilim kral Allah iyiliğini versin inşallah
Niye napcanTmm havanda olduğunda yaz bana ozaman
Tartışacak adam kalmadı mı oyunda ille de benTmm havanda olduğunda yaz bana ozaman