Halledecem o konuyu ahshsgit orduyu topla gel ay başı işim var
Halledecem o konuyu ahshsgit orduyu topla gel ay başı işim var
Msb'yi ayaza bırakın o yicek onumsb hariç topla gel ona gerek yok vasfıda yok rolüde yok
Açımda zaten ben tamda zamanıMsb'yi ayaza bırakın o yicek onu![]()
Zihinsel problemi var gibi sankiReis yazmayı mı bilmiyorsun
Banada öyle geldide ilk baştaZihinsel problemi var gibi sanki
Ben biraz açık konuştum galibaBanada öyle geldide ilk başta
Birşey olmazzzzzzs maksimum 1 hafta yersinBen biraz açık konuştum galiba![]()
Yicek birşey demedim kiBirşey olmazzzzzzs maksimum 1 hafta yersin
o zaman sıkıntı yapma reis alırsanda İsmail’le fettahı iki şamarla sıkıntın geçerYicek birşey demedim ki
Çok boş yapıyonTek sevdiğim bakan olan görevini layıkıyla yerine getiren ekonomi bakanımızın istifasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Haklı gerekçelerini öğrenmiş olup kendisine bundan sonraki oyun hayatında ve alacağı görevlerde başarılar diliyorum
Yeni Ekonomi Bakanımız Sayın @M-D kardeşimi buradan tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.
Yargı ittifakına bağlı parti veya partilerin üye ve üyelerinin transferlerini onaylamayacak , tamamiyle benim vereceğim kararlar doğrultusunda hareket ve işbirliği yapacak yeni ekonomi bakanımızı sizlere duyurmaktan gurur duyuyorum. Oyunun aktif en eski en tecrübeli emekli Oyun Başkanı Sayın Mustafa beye bu görev için beni kırmayıp makama geldiği için ayrıca teşekkür ediyor başarılar diliyorum <3
56.OYUN BAŞKANINIZ
MAGARSUS
Konuştu herkesten dolu olanÇok boş yapıyon
Sen kimsinKonuştu herkesten dolu olan
AbinSen kimsin![]()
Bu kim ve niye böyle konuşmuş bilgilendirmesini sabah bana yapın akıl hocası erende yok. neyse hakkında bilgi sahibi olan varsa özet geçsin ona göre muamele yapayım sabah uyanıncaÇok boş yapıyon
Sjsjsjsj hasss az otede oyna çocuk
Senin aklın ve zihnin yokmuBu kim ve niye böyle konuşmuş bilgilendirmesini sabah bana yapın akıl hocası erende yok. neyse hakkında bilgi sahibi olan varsa özet geçsin ona göre muamele yapayım sabah uyanınca
Senin gibi gereksize ayıracak vaktim yokSenin aklın ve zihnin yokmu![]()
Gel beraber olsun ne de olsa yaşın küçük senşn oynaman gerekliSjsjsjsj hasss az otede oyna çocuk
Hadi sütünü içte yat gereksiz sSenin gibi gereksize ayıracak vaktim yokuykum daha değerli kaybol
![]()