Kaçma yeni başladıkSenin gibi gereksize ayıracak vaktim yokuykum daha değerli kaybol
![]()
Yav sen sabaha kadar başlasan ne olurKaçma yeni başladık![]()
Yalan olursun boşverYav sen sabaha kadar başlasan ne olur![]()
Kıyamam sana benYalan olursun boşver![]()
Soytarılığına devam et o zaman sana yakışanda oEvet biliyorum Sen dahada fazla ama![]()
Fazla tatava yapma 2 senedir yediğin şamarla kalSoytarılığına devam et o zaman sana yakışanda o
Dünkü b bana 2 seneden bahsediyor kanka bi git yat senceFazla tatava yapma 2 senedir yediğin şamarla kal
Sende lacivertisin umut çokta farkın yok git emir kullarından emir almaya seri çabukDünkü b bana 2 seneden bahsediyor kanka bi git yat sence![]()
Sen kendinle beni karıştırdın efe heraldeSende lacivertisin umut çokta farkın yok git emir kullarından emir almaya seri çabuk![]()
Seni kimseyle karıştırmak mümkün değil umut sırası gelen kaşınan hakettiğini alıyor işte muamele ona göre sen bizi tanıyamamışsın tanımanada gerek yokSen kendinle beni karıştırdın efe heralde
Sende soytarılığı aldın işte hakettiğin bu işteSeni kimseyle karıştırmak mümkün değil umut sırası gelen kaşınan hakettiğini alıyor işte muamele ona göre sen bizi tanıyamamışsın tanımanada gerek yok![]()
Biraz daha zorlaman lazım yetersizsin öpüyorum seni sabah uyanınca alırsın cevabını gene yaz boş sayfayı karala doldurSende soytarılığı aldın işte hakettiğin bu işte![]()
Cevabım yok desen daha iyiydiBiraz daha zorlaman lazım yetersizsin öpüyorum seni sabah uyanınca alırsın cevabını gene yaz boş sayfayı karala doldur![]()
Cevabımı aylardır vermişim zaten sus pus olup saklanmaktan bi hal oldunuz pusuda artık bekler gibi bekliyorsun hala konuşuyorsun zaman doldu ortaya çıkmaya mı başladınız geneCevabım yok desen daha iyiydi
Sen yeni yetmesin hep ortalık malı oldun kabul etmende iyi aslındaCevabımı aylardır vermişim zaten sus pus olup saklanmaktan bi hal oldunuz pusuda artık bekler gibi bekliyorsun hala konuşuyorsun zaman doldu ortaya çıkmaya mı başladınız genesöz Sanada giderken artıklarımı bırakıp gidecem merak etme
Sen yeni yetmesin hep ortalık malı oldun kabul etmende iyi aslında