Yeni Gelen Eski Oyunculara (İlk Adım'a) (3 Kişi İçeride)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Hoşgeldiniz yenilmeyle dolu oyunlar FNOSNXOXNDPDXNPXNDPXND

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Normaldir keyiflenmen biz olmayınca becerememişsin geldik sana öğretelim oysaki o kadarda nasıl oynanılır diye gerekli açıklamayıda yapmışlar yöneticiler

agitbaşkan

Vatandaş
Normaldir keyiflenmen biz olmayınca becerememişsin geldik sana öğretelim oysaki o kadarda nasıl oynanılır diye gerekli açıklamayıda yapmışlar yöneticiler
Dııt yanlış cevap yenecek biri yoktu tadı çıkmıyodu şimdi yenecek ve uğraşıcak biri var o yüzden keyiflendim oyunu bilmediğimi falan zannediyorsan onu da bilemedin 😂😂

agitbaşkan

Vatandaş
Zannedersem oyunda da kaos la beslenirdin biz gidince oyunun gelişmesi için yaptığın bir icraat felan varmı merak ettim de
Senden çok icraatım vardır emin ol sadece oyuna büyük etkisi olan iki partiyi (ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ
İŞÇİ VE EMEKÇİ PARTİSİ) kurucusuyum bu sana yeter ve hatta oyuna büyük etkileri olan çoğu oyuncunun oyunu anlama sürecinde katkım vardır bunlar sana yeterde artar evet kaostan besleniyorum çünkü bu oyun kaossuz sarmaz 👍

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
Dııt yanlış cevap yenecek biri yoktu tadı çıkmıyodu şimdi yenecek ve uğraşıcak biri var o yüzden keyiflendim oyunu bilmediğimi falan zannediyorsan onu da bilemedin 😂😂
Valla biz oyuna başladığımız ilk zamandan son dakikaya kadar size kök söktürdük diye hatırlıyorum yenildiğimizi de hatırlamıyorum bu güne kadar sen bence bı tarih iyice oku ezberle öyle gel

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Senden çok icraatım vardır emin ol sadece oyuna büyük etkisi olan iki partiyi (ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ
İŞÇİ VE EMEKÇİ PARTİSİ) kurucusuyum bu sana yeter ve hatta oyuna büyük etkileri olan çoğu oyuncunun oyunu anlama sürecinde katkım vardır bunlar sana yeterde artar evet kaostan besleniyorum çünkü bu oyun kaossuz sarmaz 👍
Anlaşıldı oyunun gelişmesi için hiçbir katkın yok o dediğin partilerin biz varken bir etkisi yoktu biz geldik haberin olsun KAOS ta boğulmada dikkat et boğulursan can yeleği atarım sana 😂😂😂😂😂😂

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
Valla kurduğun iki partinin acaba kaç tane yasa tasarısı verdi ve kabul edildi oyunun neresine yön verdin kaç defa tek başına iktidara gelebildin çok merak ediyorum kaos olayına gelince yolun hak yolu değil soylim bence hak yola gel

agitbaşkan

Vatandaş
Valla kurduğun iki partinin acaba kaç tane yasa tasarısı verdi ve kabul edildi oyunun neresine yön verdin kaç defa tek başına iktidara gelebildin çok merak ediyorum kaos olayına gelince yolun hak yolu değil soylim bence hak yola gel
Tek başına iktidara gelebilme ihtimalin yok bu oyunda bu bir ikincisi tüm yasa tasarılarını aklımda tutmam mümkün değil ancak oy kullanma şartları 20 bin BP ve VP iken 10 bine indiren bir tasarı hazırladığım ve kabul edildiği doğrudur

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
Kaosta boğulsaydım yenildiğim zaman silip atardım oyunu 🤣🤣🤣
Biz yenilmedik ki hiç iktidara geldik 28 milletvekili çıkardık neredeyse tek başımıza oyuna yön verecek hale geldik sonra dedik yeter biraz çocuklar mutlu olsun sonra yine geliriz diyip oyuna virgül koyup ayrıldık şimdi kaldigimiz yerden devam etmeye tekrardan iktidar olmaya geldik sadece biraz daha size zaman tanıyalım diye bekliyoruz

agitbaşkan

Vatandaş
Kaos konusunun hak yoluyla alakası yok sizin üstünüze geldiğim için bu kadar çok sesiniz çıktı yoksa başka bir konu olsaydı gülüp geçerdiniz hak yol dediğin buysa çok komik

agitbaşkan

Vatandaş
Bir deyim vardır alışmış kudırmuştan beterdir. Atalarımızın deyimidir.
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.

anlarsın inşallah 😂😂😂😂
İlk deyimdeki alışmış biz isek kurduğunuzu kabul ettiniz demekki, ikinci Atasözüne bakarsak biz kazanmaya alıştıysak yenilen pehlivan sizsiniz 🤣🤣

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
Tek başına iktidara gelebilme ihtimalin yok bu oyunda bu bir ikincisi tüm yasa tasarılarını aklımda tutmam mümkün değil ancak oy kullanma şartları 20 bin BP ve VP iken 10 bine indiren bir tasarı hazırladığım ve kabul edildiği doğrudur
Tasarı kabul edilsin diye yazdığın gün hala aklımda başkanım destek verir misin diye yazdığın gün orda bile kapımıza geldiğin gün gibi aklımızda hamd olsun bizim kitabımızda düşmanın gelsede bir şey istenirse yapılır