Yeni Gelen Eski Oyunculara (İlk Adım'a) (4 Kişi İçeride)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Tasarı kabul edilsin diye yazdığın gün hala aklımda başkanım destek verir misin diye yazdığın gün orda bile kapımıza geldiğin gün gibi aklımızda hamd olsun bizim kitabımızda düşmanın gelsede bir şey istenirse yapılır
Çünkü tasarı sana da yarıyodu bana yarayan hangi tasarıyı kabul ettin söylede bende hatırlayayım

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
İlk deyimdeki alışmış biz isek kurduğunuzu kabul ettiniz demekki, ikinci Atasözüne bakarsak biz kazanmaya alıştıysak yenilen pehlivan sizsiniz 🤣🤣
Neyse ki daha yenilmedik nedense biz gitmeden önce sizleri yenip gitmiştik dediğin şeyde bır yanlışlık var ama şuanda bu konuşmayı bitirme kararı aldım çünkü çok konuştum seninle vaktimi yeterince aldin

agitbaşkan

Vatandaş
Neyse ki daha yenilmedik nedense biz gitmeden önce sizleri yenip gitmiştik dediğin şeyde bır yanlışlık var ama şuanda bu konuşmayı bitirme kararı aldım çünkü çok konuştum seninle vaktimi yeterince aldin
Gittiğiniz gün dün gibi aklımda yenilip gitmiştiniz 🤣🤣🤣

agitbaşkan

Vatandaş
Ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum da sen okuduğunu anlamıyorsun güzel kardeşim benden sana bir abi tavsiyesi bol bol kitap oku kelime dağarcığın ve okuduğunu anlama yeteneğin gelişir ayrıca daha geniş pencereden bakabilirsin okuduklarına
Yeterince kitap okuyorum hem nereden abim oluyorsun benim bilmediğim gayrimeşru bir bağlantımız mi var 🤨

Azad Yaşar

20. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Agitçim kim söyledide ilk adıma sallama gereği duydun hatırladığım kadarıyla kendi aklınla iş yapamıyordun sen söyle bakalım yine kimin ipiyle kuyuya indin 😂
İlk Adım ın değerli başkanları lütfen cevap yazmayalım daha fazla kendi çapında eğlensin arkadaş

agitbaşkan

Vatandaş
Agitçim kim söyledide ilk adıma sallama gereği duydun hatırladığım kadarıyla kendi aklınla iş yapamıyordun sen söyle bakalım yine kimin ipiyle kuyuya indin 😂
İlk Adım ın değerli başkanları lütfen cevap yazmayalım daha fazla kendi çapında eğlensin arkadaş
Beni ne kadar tanıyorsunda aklımla yorum yapabiliyorsun canım sıkıldı sizde geldiniz eğlence geldi iyi oldu ter attık her hafta yapın bunu ama bugün bi şaşırdım yenilince silmediniz 😃

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Tanımadığın insanlara karşı kardeşimli abicimli konuşmalar yaparsan cevabı ağır olabilir malûm bir olmuyor
Bu cevabın üstüne son yazım terbiye sınırlarını aşıyorsun Ahlaki çerçevede konuşacaksan konuşalım yok konuşmayacaksan terbiyesizlik yapacaksan susalım kavganında bir haddi hududu var

bel altı kavga edeceksen beyinle kavga yapmayacaksan çocuk yaştaki insanlarla bu tür muhabbete girmem KARDEŞİM (bu kan bağı anlamında yaştan ötürü okuduğunu anlamıyorsun dediğim zaman Bunu demek istedim )

agitbaşkan

Vatandaş
Bu cevabın üstüne son yazım terbiye sınırlarını aşıyorsun Ahlaki çerçevede konuşacaksan konuşalım yok konuşmayacaksan terbiyesizlik yapacaksan susalım kavganında bir haddi hududu var

bel altı kavga edeceksen beyinle kavga yapmayacaksan çocuk yaştaki insanlarla bu tür muhabbete girmem KARDEŞİM (bu kan bağı anlamında yaştan ötürü okuduğunu anlamıyorsun dediğim zaman Bunu demek istedim )
abi kardeş bağı saygı ve hak edenler için oluşur ancak sizin böyle bir şey hak ettiğinizi çok düşünmüyorum çünkü tanışmıyoruz hele bir tanışsaydık saygı ve sevgi hak ettiğinizi düşünürsem zaten söylerim her önüme gelene abi amca dayı dede dersem vay benim halime

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
İşte sende bunu anlamıyorsun. Birisi demeni istemediği şeyi demen senin seviyeni belli ediyor.
Saygıdır o karşıdaki insana o cümleyi söylemek ha saygı istemiyorsanız konuşmayız olur biter 😉 ha saygı çerçevesinde konuşmuyorsanızda lütfen ismimizi zikretmeyin siz kendi aranızda nasıl konuşuyorsanız konuşun KARDEŞİM

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Saygıdır o karşıdaki insana o cümleyi söylemek ha saygı istemiyorsanız konuşmayız olur biter 😉 ha saygı çerçevesinde konuşmuyorsanızda lütfen ismimizi zikretmeyin siz kendi aranızda nasıl konuşuyorsanız konuşun KARDEŞİM
Saygımı kazanacak ne yaptın ki sana saygıya hürmeten abi, kardeş diyim. Ama sen böyle önüne gelene abi, kardeş demeye devam et. Seviyen her ortamda belli olur

agitbaşkan

Vatandaş
ilk adım dedik diye kendinizi büyük zannediyorsunuz ya işte bende buna kuruluyorum 😃