Yeni gelmedik Geri geldik. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan 🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Arda hoş geldin ancak bir uyarı geçelim, böyle fotograflarını paylasıp daha sonra birisi fotografın üzerinden dalga geçerse, bir şey yaparsa bana bunu yaptılar deme.
Burası instagram değil.
Arda kusura bakma beni asla yanlış anlama sen benim her zaman kardeşimsin ama ben yönetim ekibi'nin sana yaptığı bu uyarıyı beğendin doğru olan bir uyarı oldu sende eskiye göre daha dikkatli ol ve senin üzerinden sorunlar çıkmasına izin verme sadece oyununa bak

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hoşgeldin kardeşim 🙏

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Burak atak beyle ile her gece ağladık nerde kaldi bu diye döndü sonunda oyunun neşesi 😊

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı
Arda kusura bakma beni asla yanlış anlama sen benim her zaman kardeşimsin ama ben yönetim ekibi'nin sana yaptığı bu uyarıyı beğendin doğru olan bir uyarı oldu sende eskiye göre daha dikkatli ol ve senin üzerinden sorunlar çıkmasına izin verme sadece oyununa bak
Hasan başkanima katılıyorum arda kardeşim seni uzun zamandır tanıyorum ama dikkat et kendin üzerinden prim veya sorunlara izin verme sana abi tavsiyesi geçmişte olduğu gibi hataları tekrar etme sen anladın ne demek istediğimizi tekrardan hoşgeldin aramıza 😊😊💐

Son düzenleme:
S

SADETTİN AYDEMİRR

Ziyaretçi
@CNMERTTs "Tosun Paşa" yorum yapıp sonra yorumları silme bak benden bişey kaçmaz

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Başkanın ricası üstüne kaldırma gereği buldum, madem birşey kaçmaz anka ittifakı başkan adayı konusuna gelde görüşelim küçük sadettin.
Başkanım lütfen bakın rica ediyorum.
Benim konum altında kavga, laf dokundurma istemiyorum daha önce de her iki tarafı uyardım.

@BaşkanOnline Sayın Mahmut bey sizlerden ricam konu amacının dışına çıkıp kavga konusu olmadan konunun kilitlenmesidir.

Saygılarımla

Arda Ulaş ATEŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...