Memol bak burada konuştuğun söylediğin cümleler yanlış. Sana bunu özelden de söyledim ama anlamıyorsun beni.Hep sistem aynı demi birilerini kiskirt Banlansin Ha Burak Üstün Ha sen Hepiniz Aynı Birilerini zorla Birilerini kufrettir Bu şekilde Daha ne kadar Başarı sağlardı bilmem Ama Bu Bı role Play oyunu senden ricam Oyunu kendin Oyna Analarımız Ve Ailelerimiz deki.Guzel.İnsanlari oyuna karıştırma Ben annem ile Beraber başlamadım Bu oyuna O kadının Yada senin Annenin hiçbir suçu yok Birdaha Üzerime Birilerini salarken Edebali ve namuslu Salki Bizde Öyle Devam edelim Edebini asani Edebin ile terbiye ederim bundan sonra iyi oyunlar Saldırmayı Bırakın Ve icraat lerinizi yapın
Sana kimler küfür ettiyse, onları da dinledim seninde aşağı kalır yanın yok. Yani birbirinize karşılıklı küfür etmişsiniz, ama gelip burda olayı yanlış lanse ediyorsun, senden sütten çıkmış ak kaşık değilsin, seni de biliyoruz.
Haklı çıkmak için burda sadece sana yapilani konuşma, kendi yaptiklarinda var, kendine gelince birşey demiyorsun ama.
En başından beri diyorum, küfür ederek bu işi reele taşıyarak olmaz bu iş. Abartiyorsunuz. Ozelliklede sen.
Tek taraflı suç yok yani dön bir kendinede bak burda karalama cümleleri kullanma