Söylenen sözlerin üstü minare sadece alt tarafta yeller esiyor SenaAyıp insanlar başarılar dilemiş bize ayıııııııp kın kın kınıyorum
Söylenen sözlerin üstü minare sadece alt tarafta yeller esiyor SenaAyıp insanlar başarılar dilemiş bize ayıııııııp kın kın kınıyorum
hayırlı olsun başarılar dilerimYENİ NİZAM PARTİSİ
“ Adaletle Yükselen , Milletle Güçlenen Bir Nizam “
KURULUŞ BİLDİRGESİ
“Her son, eski bir düzenin çöküşüdür; her başlangıç, yeni bir nizamın doğuşudur.”
Milletimizin değerlerinden ilham alan, adaletin ve liyakatin esas alındığı , ortak aklın rehberliğinde geleceği inşa etmeye talip bir siyasi hareket olarak Yeni Nizam Partisi'ni kurmuş bulunmaktayız.
Yeni Nizam , sadece bir siyasi oluşum değil ; aynı zamanda yeniden dirilişin , ahlaki bir şilkinisin ve
adil bir duzen arayışının adıdır . Bizler , kutuplaşmadan uzak, farklılıkları zenginlik olarak gören bir
anlayışla , her bireyin hakkını koruyan, hukuk devleti ilkesini esas alan , halkın söz sahibi olduğu yepyeni bir siyasi çağ başlatıyoruz .
Biz ;
Kayırmacılığa karşı liyakati ,
Kaosa karşı düzeni ,
Baskıya karşı özgürlüğü ,
Karanlığa karşı aydınlığı ,
Talan düzenine karşı adaletli yönetimi savunuyoruz .
Devletin gücünü halktan alan, şeffaf, hesap verebilir ve denetlenebilir bir sistem kuracağız. Yeni Nizam, yalnızca bir isim değil; bir anlayıştır, bir diriliştir, bir uyanıştır.
Bugün değil, yarın için kurulduk.
Kendimiz için değil, hepimiz için varız.
Gelecek bizimle gelecek.
DAVET
Değerli Vatandaşlar ,
Bugün sizleri sadece bir partiye değil ; birlikte kuracağımız adil, şeffaf ve güçlü bir geleceğe davet ediyoruz. Yeni Nizam, fikri olanın özgürce konuşabildiği , emeği olanın takdir edildiği, millet iradesinin
öncelendiği bir düzenin teminati olacaktır.
Gelin;
Sesi duyulmayanların sesi olalım.
Yarını bugünden kuralım.
Yeni Nizam’ı birlikte inşa edelim.
Katıl, güç ver, yol aç!
Çünkü bu nizam seninle değişecek.
Ekli dosyayı görüntüle 22458
Kim olduğunu tahmin edebiliyorumHayırlı olsun diyenlerin arasında biri var ki eyvah diyorum maasallah dediği 3 gün yaşamıyor @Senoş partinin kapısında kurşun falan döktürün kem gözlerden sakınmak için
Hangisi mesela ?@BaşkanOnline son zamanlarda yeni kurulan partierde gerçek siyaset geçiren partiler var biraz dikkat edilmeli
Söz konusu bile değil@BaşkanOnline son zamanlarda yeni kurulan partierde gerçek siyaset geçiren partiler var biraz dikkat edilmeli
İsimler belli ediyor avnimSöz konusu bile değil![]()
Konunun başlıgındakinden başlayabilirizHangisi mesela ?
Yeni Nizam adında bir parti mi var ?Konunun başlıgındakinden başlayabiliriz
Yeni Nizam isimli bir parti geçmiş ya da günümüzde bulunan bir parti ismi değil . Parti ismi olarak değil içerisindeki kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bu kadar derin filtremeler yapmamız ne yazıkki mümkün değil .@BaşkanOnline son zamanlarda yeni kurulan partierde gerçek siyaset geçiren partiler var biraz dikkat edilmeli
Yaw sen onu bunu boşver de birini davet etmen lazımYeni Nizam isimli bir parti geçmiş ya da günümüzde bulunan bir parti ismi değil . Parti ismi olarak değil içerisindeki kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bu kadar derin filtremeler yapmamız ne yazıkki mümkün değil .
Anlamıyorum kimmiş edeyimYaw sen onu bunu boşver de birini davet etmen lazım
Ensar K. Acil davet atAnlamıyorum kimmiş edeyim![]()
Semih abinde gelecekmi aslanımBütün Partililere Partimiz adına teşekkür ederiz.
#YenidenBaşlıyoruz
Aradığımız Semih’e şu anda ulaşamıyoruz dksksksksmsdSemih abinde gelecekmi aslanım
milli nizam vardıYeni Nizam adında bir parti mi var ?