Yeni Oyun Başkanından Balkon Konuşması (1 Kişi İçeride)

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
@AhmetGn baskanım. Bu kıyasıya rekabet icinde gecen secimin sonunda kazandığın zaferi tebrik eder , başarılarının devamını dilerim.
#varolsunÖVİP

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@AhmetGn başkanım canı gönülden tebrik ederim. Yeniden Dirilişin her bir ferdine bizlere bu demokrasi şölenini yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş
Başkan Online Oyun Başkanı Seçimlerinde Büyük Zafer!
Sevgili başkan online vatandaşları, seçimi kazandık! Başta ailem olmak üzere, her zaman yanımda olan ÖVİP'e sonsuz teşekkürler. Birkez daha sesleniyorum #YıkılmayanKale Diriliş İttifakı olarak bir kez daha zafere ulaştık! Başta Altın Ok, Azerbaycan, Asil Türk, Uyanış ve Milli Gençlik partilerinin tüm üyelerine ve yöneticilerine, bu büyük zaferde pay sahibi oldukları için sonsuz teşekkürler. Bu seçim, sadece bir kişiyi değil, Başkan Online vatandaşlarının özgürlüklerini belirleyen önemli bir dönüm noktasıydı. Adaletin zaferi, demokrasinin güçlenmesi için en büyük teminatımızdır. Destekleyen veya desteklemeyen herkese Teşekkürlerimi iletiyorum. Buradan alttan iş çevirmelerle oy kullandırmaya çalışan oy satın alan ne kadar uğraşsada bizi yıkamadı alnımızın akıyla kazandık iş çevirmedik şerefimizle oynadık tekrardan Diyorum #YıkılmazKale #ÖVİP #YenidenDiriliş biz dostluğumuzun gücüyle dürüstlüğümüzle duruşumuzu bozmadık yine zaferle çıktık yıkılmayız.
Beni bu şerefe layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum bu yeni yılda ve ÖVİP'İN yıl dönümünde OB olmanın mutluluğuyla yeni dönemimiz Hayırlı olsun iyi bir ay Diliyorum herkese.

52.Dönem Oyun Başkanı
AhmetGn
Başarılar 🥹❤️🙌🏻