E
Emirhan'
Ziyaretçi
Diyorum işte ilkokul mezunu olmayanların hepsi bir arada 

Benim partimdne olan bi insanla dalga geçiliyosa söz hakkı doğarSana laf atan varmı?
Emirhan çok uzattin konu nerelere geldiBenim partimdne olan bi insanla dalga geçiliyosa söz hakkı doğar
AynDüzgün bi biçimde deseniz yazmam bile ama gelip dalga geçiyonuz
Partinin yöneticisi gelsin sen değilBenim partimdne olan bi insanla dalga geçiliyosa söz hakkı doğar
Bu samimiyet ne arda başkan ?Emirhan yazma artık
SananePartinin yöneticisi gelsin sen değil![]()
Ne alakaBu samimiyet ne arda başkan ?
İşte görüyorsunuzSanane
Neyi goruyorsunuz aynisini sende kullandinİşte görüyorsunuz
Ne kullanıyorsun senNeyi goruyorsunuz aynisini sende kullandin
Senle vaktimi harcamayacam çünkü gittikçe uzatiyor üste çıkmaya calisiyorsunNe kullanıyorsun sen
Hadi yat uyu bende işe gidecem sabah kalkıp 5.45 de ohh hayat size güzel hayat bilgisi dersi var sadeceSenle vaktimi harcamayacam çünkü gittikçe uzatiyor üste çıkmaya calisiyorsun
aga senin partinde olmasada bir yerlerden çıkıyorsun ki sen çözemedim seni aşfşsşfşslflslfDüzgün bi biçimde deseniz yazmam bile ama gelip dalga geçiyonuz
Merak etme biz seni çözdük sende farklı değilsin her konuda ortaya çıkıyosun ama iş tersine dönünce ortalıkta yoksunaga senin partinde olmasada bir yerlerden çıkıyorsun ki sen çözemedim seni aşfşsşfşslflslf
Oooo analizci gelmiş işte . Nereye kayboldunuz siz göremedikMerak etme biz seni çözdük sende farklı değilsin her konuda ortaya çıkıyosun ama iş tersine dönünce ortalıkta yoksun