Rüa göreve dikratör devri sona işçi ve emekçiler kazanacakk herkes kazanacakk
Emek yokki dc açıyorlar pb kurduk diyorlar, başkan seçiyorlar, beğenmiyor kurucu başkan bendim benim dediğim olur diyo biri, öteki diyo tmm. Sonra yeni dc açıp tekrar ediyor bu döngü. Halbuki dün cumhuriyet ilan ettim ben orda. Onu da istemediler.Kapatın gitsin surdaki emeği biraz oyuna verseler cok daha güzel olacak .
Emek yokki dc açıyorlar pb kurduk diyorlar, başkan seçiyorlar, beğenmiyor kurucu başkan bendim benim dediğim olur diyo biri, öteki diyo tmm. Sonra yeni dc açıp tekrar ediyor bu döngü. Halbuki dün cumhuriyet ilan ettim ben orda. Onu da istemediler.
Valla mük özetleme ama 10 bölüm çıkar burdanEmek yokki dc açıyorlar pb kurduk diyorlar, başkan seçiyorlar, beğenmiyor kurucu başkan bendim benim dediğim olur diyo biri, öteki diyo tmm. Sonra yeni dc açıp tekrar ediyor bu döngü. Halbuki dün cumhuriyet ilan ettim ben orda. Onu da istemediler.
En sonunda oraya gelip yönetimi biz ele geçireceğiz 2 kişi paylaşamadı bi
Ben gidiyorum 🖐️Loading
BROOkey bro ama erken seçim vardı
Şu birliğin linki yok mu
Susturdular yineVar da susturuyorlar hemen sjsjsjs
Linkini atsana banadaVar da susturuyorlar hemen sjsjsjs
Şu birliğin linki yok mu
Vallahi daha çok çocuk parkı gibi uğur beySendika mı orası Sn.Yöneticim
benide benide 24 saate çıkarmış biraz daha zorlasak hayattan engellemek için uğraşacak wödöwödöwçswöçsYerden gökten engelledi beni. Sjsjsjsks
Partiler Birliği tam olarak ne oluyorBro her ayın 22 sinde PB başkanlığı seçimi var
Kanka bütün partileri bir araya toplayan arkadasların kendi kurup kendi çaldığı birşey sadece dc varPartiler Birliği tam olarak ne oluyor
Eno beni susturduğu içi desteğe forumdan 1 gün susturalımSendika mı orası Sn.Yöneticim