Tmm pekikatsayı sistemine dair bir eleştirimiz yok kimse havadan konuşmasın şuan kimseye cevap vermiyorum boşuna sallamayın klavyeciler bekleyin zamanı var ENDİŞEYE MAHAL YOK ENDİŞEYE
Tmm pekikatsayı sistemine dair bir eleştirimiz yok kimse havadan konuşmasın şuan kimseye cevap vermiyorum boşuna sallamayın klavyeciler bekleyin zamanı var ENDİŞEYE MAHAL YOK ENDİŞEYE
Oğuzhan ittifaklarin seni satıyorkatsayı sistemine dair bir eleştirimiz yok kimse havadan konuşmasın şuan kimseye cevap vermiyorum boşuna sallamayın klavyeciler bekleyin zamanı var ENDİŞEYE MAHAL YOK ENDİŞEYE
Listeler eski farkına varman lazımdı şuan birlik ve adalet yok aynı zamanda Ocak ayında ittifak yasağı yoktu...Ekli dosyayı görüntüle 20499
Cevap vermediğin her dakika başka birşey gelecek @Özmen0434
(Devamı gelecek ) Bol konuşmalı olanları sona saklıyorum
Bundan ziyade darbe sadece genel kurmay başkanı ve yönetim arasında kalacak aksi takdirde başarısız sayılacak demediniz mi. Bunlar daha seçim bitmeden tef çalıp oynamaya başladılar @BaşkanOnlineEkli dosyayı görüntüle 20499
Bir de alamadığı makamları çok iyi dağıtıyor OğuzhanEkli dosyayı görüntüle 20499
Cevap versen ne olacakkatsayı sistemine dair bir eleştirimiz yok kimse havadan konuşmasın şuan kimseye cevap vermiyorum boşuna sallamayın klavyeciler bekleyin zamanı var ENDİŞEYE MAHAL YOK ENDİŞEYE
Ocak ayında ittifak yasağı var dı haberin olsunListeler eski farkına varman lazımdı şuan birlik ve adalet yok aynı zamanda Ocak ayında ittifak yasağı yoktu...
İttifak konusuna girmek istediğinizden eminseniz, yönetim olarak burada dahil olalım.
Listeler eski farkına varman lazımdı şuan birlik ve adalet yok aynı zamanda Ocak ayında ittifak yasağı yoktu...
İttifak, ittifak.FORUMDA VE OYUNDA İTTİFAK İFADELERİ YASAKLANMIŞTIR.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, 10 Ocak 2025 itibariyle: forumda ve oyunda ittifak ifadeleri, bu şekilde bahsetmeler yasaklanmış olup; 9 gün süre verilmiştir. Partilerin hazırlıklarını bu yönde yapmalarını tavsiye eder, iyi oyunlar dileriz.forum.baskanonline.com
Tuhaf, halbuki tüm atamalar attigim listeye uygun yapılmış ve seçimlerden 6 gün önce yasak gelmişken
Ne yani Genelkurmay başkanı yönetimin kararına karşı çıkıp ittifakı mi destekliyor ? @BaşkanOnline
@Özmen0434 ben çağırınca gel, ben senin kıdemlinim. Aferin
Tamam en büyük sensinFORUMDA VE OYUNDA İTTİFAK İFADELERİ YASAKLANMIŞTIR.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, 10 Ocak 2025 itibariyle: forumda ve oyunda ittifak ifadeleri, bu şekilde bahsetmeler yasaklanmış olup; 9 gün süre verilmiştir. Partilerin hazırlıklarını bu yönde yapmalarını tavsiye eder, iyi oyunlar dileriz.forum.baskanonline.com
Tuhaf, halbuki tüm atamalar attigim listeye uygun yapılmış ve seçimlerden 6 gün önce yasak gelmişken
Ne yani Genelkurmay başkanı yönetimin kararına karşı çıkıp ittifakı mi destekliyor ? @BaşkanOnline
@Özmen0434 ben çağırınca gel, ben senin kıdemlinim. Aferin
İttifak, ittifak.
Sizden baslayalım o halde.
Gizli ittifağın detayları nelerdir? Açıklar mısınız?