YENİLENEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİMİ TAKVİMİ (7 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Belediye Başkanı atamaları artık seçim yoluyla yapılacak olup, bu ay başında atanan Belediye Başkanları 50 gün görev yapacaktır.

Bir sonraki Belediye Başkanı seçimleri 20 Mayıs tarihinde yapılacaktır.

Yenilenen Belediye Başkanı seçimleri içeriği:
Belediye Başkanı seçiminde, seçime katılacak partiler, Ayın 20. günü 00.00 saatinde sıralamada yer alan ilk 10 parti olarak belirlenmiştir.
Seçim sonucunda Belediye Başkanları göreve gelir.

Belediye Başkanı Seçimi Takvimi:
-Ayın 20. Günü – 00.00: Seçime Girecek Partilerin İlan Edilmesi (İlgili saatte Parti Sıralamasında yer alan ilk 10 Parti.),
-Ayın 20. Günü – 00.10: Belediye Başkanı Seçiminin Başlaması
-Ayın 23. Günü – 23.59.00: Belediye Başkanı Seçiminin Bitimi & Tüm oyların onaylanması

Belediye Başkanı Seçimi Detayları:
-Seçime toplamda 10 Parti katılacak olup, tüm partilerin seçime girmesi zorunludur.
(Partilerin seçimden geri çekilmesi kaldırılmıştır.)
-Aynı ittifakta yer alan partiler birbirine oy verebilecektir.

Belediye Başkanı Seçimi Sonuçlarının Açıklanması ve Koltuk Dağılımın Hesaplanması:
-Seçimler bitiş saati itibariyle katsayılar hesaplanarak sonuçlar açıklanır.
-Koltuk Dağılımının hesaplanması, Partinin katsayılar dahil toplam oyunun / Yardımcı orana (katsayılar dahil toplam tüm geçerli oyların değeri / 81 = çıkan sonuç) şeklindedir.
(En yüksek küsüratlar her zaman yukarı yuvarlanır.)

Herkese iyi oyunlar dileriz.​

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Belediye Başkanı atamaları artık seçim yoluyla yapılacak olup, bu ay başında atanan Belediye Başkanları 50 gün görev yapacaktır.

Bir sonraki Belediye Başkanı seçimleri 20 Mayıs tarihinde yapılacaktır.

Yenilenen Belediye Başkanı seçimleri içeriği:
Belediye Başkanı seçiminde, seçime katılacak partiler, Ayın 20. günü 00.00 saatinde sıralamada yer alan ilk 10 parti olarak belirlenmiştir.
Seçim sonucunda Belediye Başkanları göreve gelir.

Belediye Başkanı Seçimi Takvimi:
-Ayın 20. Günü – 00.00: Seçime Girecek Partilerin İlan Edilmesi (İlgili saatte Parti Sıralamasında yer alan ilk 10 Parti.),
-Ayın 20. Günü – 00.10: Belediye Başkanı Seçiminin Başlaması
-Ayın 23. Günü – 23.59.00: Belediye Başkanı Seçiminin Bitimi & Tüm oyların onaylanması

Belediye Başkanı Seçimi Detayları:
-Seçime toplamda 10 Parti katılacak olup, tüm partilerin seçime girmesi zorunludur.
(Partilerin seçimden geri çekilmesi kaldırılmıştır.)
-Aynı ittifakta yer alan partiler birbirine oy verebilecektir.

Belediye Başkanı Seçimi Sonuçlarının Açıklanması ve Koltuk Dağılımın Hesaplanması:
-Seçimler bitiş saati itibariyle katsayılar hesaplanarak sonuçlar açıklanır.
-Koltuk Dağılımının hesaplanması, Partinin katsayılar dahil toplam oyunun / Yardımcı orana (katsayılar dahil toplam tüm geçerli oyların değeri / 81 = çıkan sonuç) şeklindedir.
(En yüksek küsüratlar her zaman yukarı yuvarlanır.)

Herkese iyi oyunlar dileriz.​

dönme dolab oldu bu mevzu seçim kalkmıştı 🤔
Seçim düzeni degişmesin diye zamanında buna karşıydım geri gelmesinin nedeni nedir ???!

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
bld seçimde egitim düzeyi olarak bir lise aşaya geri çekilmesi iyi olur.Bu konudada çok itiraz etmiştim ama geri dönüş eskiye çekilecek gibi seçim mevcut başladına göre 👍🏻👍🏻

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Mevcut yeni oyuna katılan oyuncalara karşı bunu direndim ama tek kalınca bi hasıl olmamıştı.Bu yeni seçim olarak egitim düzeyini tekrardan bir gözden geçirilmesi gerekli 👍🏻

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
bld seçimde egitim düzeyi olarak bir lise aşaya geri çekilmesi iyi olur.Bu konudada çok itiraz etmiştim ama geri dönüş eskiye çekilecek gibi seçim mevcut başladına göre 👍🏻👍🏻
1000127655.jpg
Bak burada ne yazıyor. Oyunu takip et az. Sorun itiraz etmek değil, burası siyaset oyunu, itiraz ile birşeyler elde edemezsin. Yasa tasarısı açarsın hallolur.😃