Burdada haklıYürek medyanın patronu değilsen seçimi nasıl kafana göre yapıyorsun çelişme kendinle. Seçim bitene kadar patronu sensin.
Burdada haklıYürek medyanın patronu değilsen seçimi nasıl kafana göre yapıyorsun çelişme kendinle. Seçim bitene kadar patronu sensin.
Çok belli oluyor mu@K A R A B U L U T @Ö Z K A V A K bana niye atmıyorsunuz siz ajanmisiniz yoksa
Partiden bagımsız bura@K A R A B U L U T @Ö Z K A V A K bana niye atmıyorsunuz siz ajanmisiniz yoksa
Bana atmadiniz püü sizePartiden bagımsız bura
Seçim iptal edilsin !@B A Y - Z Kısaca senin oy kullanman bir taraf tuttuğun anlamına geliyor. Medya Başkanıysan oy kullanmaman lazım. Medya başkanı değilsende oylamayı açacak ve kim patronu olduğunu karar verecek sen değilsin.
Gönüllerin birincisisinBana atmadiniz püü size
İptal etmeye gerek yok zaten oy farkıyla kadir başkan kazandı seçimi hesabı versinler onaSeçim iptal edilsin !
O zaman gönül medya hayirli olsunGönüllerin birincisisin
O zaman gönül medya hayirli olsun
❗️❗️❗️Tüm adayları 22.00 da çekilerek Hamzanin oy kullanmasını yanlış bulduğumuz için çekilmeye davet ediyorum
@Kadir Aydın medyanın zaten sahibi daha seçimin bi anlamı yok neden çekilsin ki❗️❗️❗️
@Kadir Aydın medyanın zaten sahibi daha seçimin bi anlamı yok neden çekilsin ki
Siz çekilin bencede , ben zaten kazanmıştır. Tekrar ettınızTüm adayları 22.00 da çekilerek Hamzanin oy kullanmasını yanlış bulduğumuz için çekilmeye davet ediyorum
Sen Kadir'in avukatımısın@Kadir Aydın medyanın zaten sahibi daha seçimin bi anlamı yok neden çekilsin ki
Yok kral ben olayın saçmalığını anlattımSen Kadir'in avukatımısın