Yetki Gaspı (2 Kişi İçeride)

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Sayım Meclis Başkanı @Murat Ünlü. Okuyun abim biraz lütfen atama atama dediniz atadık hızınızı alamadınız şimdi de yetkiniz olmadan atamamı yapmaya çalışıyorsunuz. Wikiyi okumanızı tavsiye ederim. 😂😂 yada dur sen bulamazsın şimdi ben aşağıya bırakıyorum okursun.
Yapmaya çalıştığınız atama yok hükmündedir bilesiniz. Sınırlarınızı hududunuzu bilin sayın başkan.

IMG_3445.jpeg

Tozkoparan🇦🇿

🇹🇷Azərbaycanli🇦🇿
Vatandaş
Sayım Meclis Başkanı @Murat Ünlü. Okuyun abim biraz lütfen atama atama dediniz atadık hızınızı alamadınız şimdi de yetkiniz olmadan atamamı yapmaya çalışıyorsunuz. Wikiyi okumanızı tavsiye ederim. 😂😂 yada dur sen bulamazsın şimdi ben aşağıya bırakıyorum okursun.
Yapmaya çalıştığınız atama yok hükmündedir bilesiniz. Sınırlarınızı hududunuzu bilin sayın başkan.

Ekli dosyayı görüntüle 21238
Kurlar doğru burda sayin baskanim bir yanlış anlamış doğur atama yapıldı ekonomi bakanina başarılar

S

Sinan SEVİM

Ziyaretçi
Selam Aleyküm. @Sinan SEVİM özür dilerim hocam bu konu için. Dikkatsizlik ve oruç sonucu oluşan bir durum oldu. Bende ikilemde kaldım diyorum atama bana düşmedi ancak meclis bileşeni..

Tekrardan ÖZÜR DİLİYORUM @BaşkanOnline @Sinan SEVİM
Aleykümselam hocam Estağfurullah insanlık hali özüre ne gerek var biz bu konudan istifade bir Role Play yapalım dedik. Rabbim orucunuzu kabul etsin hayırlı günler dilerim