Yetki Gaspı (1 Kişi İçeride)

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Evet işim vardı şimdi adam akıllı geldim aranıza..

Yaaa @M U R A T Gün doğmadan neler doğuyor, senin zamanında yapmadığın atamalar yüzünden dengemiz şaştı dedik bunu da ihmal ederler şimdi ben halledeyim hemen ne yaparsın. 😂

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Evet işim vardı şimdi adam akıllı geldim aranıza..

Yaaa @M U R A T Gün doğmadan neler doğuyor, senin zamanında yapmadığın atamalar yüzünden dengemiz şaştı dedik bunu da ihmal ederler şimdi ben halledeyim hemen ne yaparsın. 😂
Aynen murat başkan adamın dengesini bozarız işte. Düşmez kalkmaz bir ALLAH.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
@M U R A T MaşAllah atama için vakit yok ama forum da konu açma işinde senden de hızlısı pek yok 😂👏 Takdire şayan bir durum.

TunaBey8

🥶
Vatandaş
Bana sen ve senin gibiler darbe yapamaz, yürek meselesi 😉

Oyunu bıraktırmadınız, bırakmak istedim bıraktım. Bunu Bilmesi gerekler biliyor.

Siz bildiğininiz sandığınız ile Avummaya devam edin
burda atarlanmaya gerek yok birkaç dönem önce neler olduğunu herkes biliyor şuanda bulunduğun partideki insanların seni zamanında nasıl sattığını ve seninde nasıl arkana bile bakmadan topukladığını hatırlatırım darbe konusuna gelecek olursak da sen yine de makamını güvenceye almaya çalış ne olur gider belli olmaz 2.kez bırakmak zorunda kalma oyunu 😂😏

mehmet ünver

Üye
Vatandaş
Bugün 23 Nisan da değil ki 8 saatlik makamı kutlu olsun kim geldiyse 😂😂

Bugün 23 Nisan da değil ki 8 saatlik makamı kutlu olsun kim geldiyse 😂😂
Oyun başkanı Sayın Sinan SEVİM beni uygun görmüş ve atamış. Kutladığınız için ayrıca teşekkür ederim. Ancak benimi küçümsediniz makamı mi küçümsediniz bilemedim. Küçumseyici bir tavır aldığınız için Bende sizi kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Başka da diyeceğim yoktur.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
burda atarlanmaya gerek yok birkaç dönem önce neler olduğunu herkes biliyor şuanda bulunduğun partideki insanların seni zamanında nasıl sattığını ve seninde nasıl arkana bile bakmadan topukladığını hatırlatırım darbe konusuna gelecek olursak da sen yine de makamını güvenceye almaya çalış ne olur gider belli olmaz 2.kez bırakmak zorunda kalma oyunu 😂😏
Fatih Tutuk ve Kadir Aydın benim dostlarımdır.

İyiki onlar dostlarım bu eskiden de böyleydi darbe zamanıda şuan da da siz hanginiz gelip benim çayımı çorbamı içti. Onlar yapıyor bunu 😉 Siz bana darbe yapıldığını benim sırtımdan vuruluduğumu sanmaya devam edin 😂

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Oyun başkanı Sayın Sinan SEVİM beni uygun görmüş ve atamış. Kutladığınız için ayrıca teşekkür ederim. Ancak benimi küçümsediniz makamı mi küçümsediniz bilemedim. Küçumseyici bir tavır aldığınız için Bende sizi kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Başka da diyeceğim yoktur.
Kim olduğunu bilmeden süreyi küçümsedim başkanım çok daha uzun görevleriniz olması dileklerimle iyi akşamlar. Son 3 saat 44 dakika⌚

TunaBey8

🥶
Vatandaş
Fatih Tutuk ve Kadir Aydın benim dostlarımdır.

İyiki onlar dostlarım bu eskiden de böyleydi darbe zamanıda şuan da da siz hanginiz gelip benim çayımı çorbamı içti. Onlar yapıyor bunu 😉 Siz bana darbe yapıldığını benim sırtımdan vuruluduğumu sanmaya devam edin 😂
siz hiç adres vermediniz ki bize siz adres verin çay da içeriz extra shot espresso da içeriz hatta traş da oluruz sıkıntı yok 😁🥰