Ne anlatıyon nearkadaşlar sakin olun kavga etmeyin kavga çok kötü birşey birbirinize çok kötü konuşuyorsunuz yakışmıyor size sakin olun lütfen![]()
Ne anlatıyon nearkadaşlar sakin olun kavga etmeyin kavga çok kötü birşey birbirinize çok kötü konuşuyorsunuz yakışmıyor size sakin olun lütfen![]()
sen kimsin tanışıyor muyuz???Ne anlatıyon ne
ben iyimser tarafı ramazan mod on açtık kankiSen gerçek Kaan Yüksel değilsin Kaan abi nerde
Selamsen kimsin tanışıyor muyuz???
Noldu kanıtlayamayınca ss tutmuyorum oldu Selametle Git![]()
Ne???? ErenA aslında kurt değil mi?ErenA. aslında Umut mu
Selam
Onu nerden çıkardınErenA. aslında Umut mu
Selam
Buda kafayı kurtla bozduNe???? ErenA aslında kurt değil mi?
Tanışmıyormuyuzsen kimsin tanışıyor muyuz???
Engeli aç geliyomkanıtlama çabası içinde değilim. Hadi gitmiyorum bana son kez söylemiştin ya napacan dayı bi de hele son kez uyarmıştın ya napacan
Ne anlatıyon kardeş bana bulaşma kaybolNe???? ErenA aslında kurt değil mi?
hee değilmiş ErenA ya tanışıyor muyuz diyince sen selam verince öyle sandım kardozi.Onu nerden çıkardın![]()
Kızılelmaya laf ediyorsan ömür billah bıkana kadar uğraşırım senle ama normal meyve olan elmaya dediysen afiyet olsun umutla uğraşma bak arkası sağlamSen elma içindeki kurtcuklara bile söz geçiremezsin zırvalama
Bu doğru olabilir miErenA. aslında Umut mu
Selam
Tanışıyoruz ama benim tanıdığım ErenA bu değildi beklemezdi sakinliği korurdu onursal başkan olarakTanışmıyormuyuz
Selam bu formu doldurarak budun üyelik işlemlerini hizlandirabilirsiniz...Ne anlatıyon kardeş bana bulaşma kaybol
Ben bir şey demedim kiTanışıyoruz ama benim tanıdığım ErenA bu değildi beklemezdi sakinliği korurdu onursal başkan olarak