Yetki Krizi: Meclis Başkanı ile İçişleri Bakanı Arasında Gerilim! (4 Kişi İçeride)

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Okumayı o kadar ağzından düşürmeyen tayfanın da aslında okumadığım okumakta gözünün olmadığı ortaya çıktı işte başkan. Senin zamanında koltuktan indiren oyuncuların eteğinin altında halen gezinmeyi de okuyarak mı öğrendin anlatsana Başkan.
Şunu tekrar edeyim sende bil öğren.

Beni zamanımda kimse koltuğumdan etmedi biz yazdık biz çizdik biz oynadık izlemesi gerekenler izledi. Kim neye inanmak isterse inananabilir bu konu ile alakalı. Kimsenin eteği altında gezindiğim de yok elhamdülillah.

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şunu tekrar edeyim sende bil öğren.

Beni zamanımda kimse koltuğumdan etmedi biz yazdık biz çizdik biz oynadık izlemesi gerekenler izledi. Kim neye inanmak isterse inananabilir bu konu ile alakalı. Kimsenin eteği altında gezindiğim de yok elhamdülillah.
Biz dediğin kim kral sen bir kuklaydın işte in murat dediler indin. Sonra diğer bumerang tayfa gibi sende küstüm oynamıyorum dedin sonra yüzsüz yüzsüz dönüp geldin.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Biz dediğin kim kral sen bir kuklaydın işte in murat dediler indin. Sonra diğer bumerang tayfa gibi sende küstüm oynamıyorum dedin sonra yüzsüz yüzsüz dönüp geldin.
Evet in dediler indim gel dediler geldim.

Sen mutlu ol Aslanım; Kuklayım ben Yüzsüzüm ben 😉

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet in dediler indim gel dediler geldim.

Sen mutlu ol Aslanım; Kuklayım ben Yüzsüzüm ben 😉
Senin yediğin hiçbir halt beni mutlu etmez kaplanımmm. Kendini geç de olsa bilmen güzel eğitime kapalı bir nefer değilsin diğerleri gibi ümitsiz vaka değilsin aferin okumuş adamın hali başka helal.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Senin yediğin hiçbir halt beni mutlu etmez kaplanımmm. Kendini geç de olsa bilmen güzel eğitime kapalı bir nefer değilsin diğerleri gibi ümitsiz vaka değilsin aferin okumuş adamın hali başka helal.
Tatmin olduysan artık asıl işine odaklan..

Son düzenleme:

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Murat abinin yapmış olduğu atama yanlışlıkla oldu olabilir unutmuştur o an kafası başka yerdedir. Ama sen atamaları bile isteye yapmıyorsun sıkışıncada izin bile almadan atama yapıyorsun.
Şunlara laf anlatmaya çalışma kardeşim bunlar böyledir prim almadan duramıyorlar kendilerini hatırlatmak için görevlerini bile yapmıyorlar merak etmesinler biz veririz primlerini

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şunlara laf anlatmaya çalışma kardeşim bunlar böyledir prim almadan duramıyorlar kendilerini hatırlatmak için görevlerini bile yapmıyorlar merak etmesinler biz veririz

@OğuzZ birşey farkettim dün yazan bozkurtlar bugün hiç burda yoklar neden acaba 😂😂
@M U R A T başkanım bunlar sözde kurt ya bekliyorlar ki havada pus olsun öyle çıkalım. Ama bunlar toykurt ulu orta gezerler.
sana gelince eleman @Semih. daha önceden bulaştın kafayı yedin salça olacaksan önü göre konuşalım yoksa muhatap olma.

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
@M U R A T başkanım bunlar sözde kurt ya bekliyorlar ki havada pus olsun öyle çıkalım. Ama bunlar toykurt ulu orta gezerler.
sana gelince eleman @Semih. daha önceden bulaştın kafayı yedin salça olacaksan önü göre konuşalım yoksa muhatap olma.
Yine canın küfür çekiyor demi merak etme Ramazan ramazan senin için günaha girmem vasıfsız.