Hayırlı olsun, tebrikler başkanım.
Başkanım hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallahBugün, Başkan Online Ailesinde 2. kez Milli Savunma Bakanlığı görevine seçilmenin gururunu yaşıyorum. İlki 44. dönemdeydi, bu ikinci sefer ise ilk dönemden edindiğim tecrübelerle daha başarılı bir dönem geçireceğimize eminim. Bu yolda yanımda olan, destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum.
Başta ailem Bozkurt Harekat’a,
Genel Başkanımız Liderimiz Umut Abime,
Her daim desteğini esirgemeyen ErenA Abime,
Güçlü duruşuyla her zaman yanımda olan ve Seçimde beni aday gösteren Şimal Naz Ablama,
Kardeşim Yoldaşım Sipan’a,
Yol yürümekten gurur duyduğum Ender ,BaMeBo, Bekir abi, Anıl abi ,Oğuz abi ve ismini sayamadığım diğer dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Hep yanımda olan İç İşleri Bakanlığına seçilen B A R O N Kardeşime teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.
Yıldız İttifakı Bünyesinde bulunan Partilere
Seçimde beni destekleyen Kızıl Şafak Partisi Vekillerine
Ve oy vermiş olsun ya da olmasın, beni destekleyen tüm vekillere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Oyunda aktif olmasa da Benim buralara gelmemi sağlayan Mirfewiron Abime,
AKTO kardeşime selam ve teşekkürler.
Son olarak benim yerime MSB adayı olacak fakat geçirdiği kazadan dolayı aday olamayan Emre Reus'a da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Göreve gelen tüm bakan arkadaşları da tebrik ediyor, hep birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum.
Saygılarımla,
SemihY.
44.Dönem ve 55.Dönem Milli Savunma Bakanı
Bozkurt Harekat Genel Başkan Yardımcısı
Hayırlı olsun başarılar
Hayırlı olsun Semih başkanım yine yeniden sana çok yakıştı![]()
Başarılar Dilerim gönül olsun ki Ben olmak isterdim ama başımda kara bela mı var bilmiyorum ama nasip etmedi artık diğer aya aday oluruz![]()
Hayilir olsun başarılar dilerim![]()
Ayni orduda olmak ne güzel yeni görevin hayırli olsun![]()
Hayırlı olsun başkanım görevinde başarılar diliyorum![]()
Hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim.
Hayırlı ve uğurlu olsun başkanım, her ne kadar şu an siyaseten rakip olsak da adınıza gerçekten çok sevindim, görevinizi layıkıyla yapacağınızdan da en ufak bir kuşkum yoktur.
Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun görevinde başarılar diliyorum![]()
Hayırlı olsun Semih başarılar![]()
Hayırlı olsun, tebrikler başkanım.
Hepinize Teşekkür EderimBaşkanım hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah![]()
Teşekkürler ablamYine yeniden milli savunma bakanlığın sana ve partimize hayırlı olsun.
Yıldız ittifakı üyelerine ve desteklerini esirgemeyen diğer milletvekillerimize en içten dileklerimizle teşekkür ederiz.
(Her zaman her koşulda yanındayım seni daha iyi yerlerde görmek dileğiyle ablacığım makamın sana çok yakıştı.)
Teşekkür Ederim dostumBeraber orduda olmak ne güzel, tebrik ederim Sayın Bakanım.![]()
Teşekkürler AbimHayırlı Olsun Başarılar Semihcim Nice Başarılara![]()
Eyvallah Abim🫡Hayırlı olsun kardeşim hakettin hakkını aldın![]()
Teşekkür ederim ortak Sipan olsun ondan sonraHayırlı olsun ortak oyun başkanlıgı nezaman ?![]()
Eyvallah canım sendeHayırlı olsun semihim seviliyorsun
Teşekkür ederim abiHayırlı olsun. Kardeşim başarılar diliyorum. Yine hakkettin.![]()
Eyvallah AbimHayırlı olsun görevinde başarılar dilerim
Sonuna kadar hakettin kardeşim![]()
Teşekkür EderimHayırlı olsun görevinde başarılar canım
Teşekkür ederim abimHayırlı olsun kardeşim.![]()
Eyvallah YiğitcimHayırlı olsun semih![]()
Tebrik ederim Başkanım. Görevinizde Başarılar dilerim.Bugün, Başkan Online Ailesinde 2. kez Milli Savunma Bakanlığı görevine seçilmenin gururunu yaşıyorum. İlki 44. dönemdeydi, bu ikinci sefer ise ilk dönemden edindiğim tecrübelerle daha başarılı bir dönem geçireceğimize eminim. Bu yolda yanımda olan, destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum.
Güçlü duruşuyla her zaman yanımda olan ve Seçimde beni aday gösteren Şimal Naz Ablama,
Yol yürümekten gurur duyduğum Ender ,BaMeBo, Bekir abi, Anıl abi ,Oğuz abi ve ismini sayamadığım diğer dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Hep yanımda olan İç İşleri Bakanlığına seçilen B A R O N Kardeşime teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.
Ve oy vermiş olsun ya da olmasın, beni destekleyen tüm vekillere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak benim yerime MSB adayı olacak fakat geçirdiği kazadan dolayı aday olamayan Emre Reus'a da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Göreve gelen tüm bakan arkadaşları da tebrik ediyor, hep birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum.
Saygılarımla,
SemihY.
Ben daha bir kez bile olamadım yazıklar olsun kadir aydın yazıklar olsun fatih tutuk adanaya geliyorum magarsus efeBugün, Başkan Online Ailesinde 2. kez Milli Savunma Bakanlığı görevine seçilmenin gururunu yaşıyorum. İlki 44. dönemdeydi, bu ikinci sefer ise ilk dönemden edindiğim tecrübelerle daha başarılı bir dönem geçireceğimize eminim. Bu yolda yanımda olan, destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
SemihY.