Yine Yeniden Oyun Başkan Adayı MD (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Mustafa Denli
  • Başlangıç tarihi
M

Mustafa Denli

Ziyaretçi
Sevgili Başkan Online Başkanları

Öncelikle Her parti yöneticilerine ve üyelerine selamlarını iletiyorum.
Bildiğiniz üzere 18. Dönemde başkanlık yarışına çıkmış olup rakibimi 2. Turda geride bırakıp Oyun Başkanı seçilmiştim.
Yaşanan olumsuzluklardan dolayı oyuna bir süre ara vermek zorunda kaldım. Daha sonra kendimi de toparlayıp sevdiğim bu ortama geri dönmüş bulundum. Sevgili Ailem Yeniden Doğuş Partisini beni hiç bir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Bildiğiniz üzere yarın akşam 36. Dönem Oyun Başkanı seçimleri başlıyor, Yeniden Doğuş partisi olarak çıktığım bu yolda nice oyun başkanlıkları nice vekiller ve bakanlıklar kazandık. Şimdi bir diğerini daha ailemize kazandırmak için Oyun Başkanı Adayı olduğumu burdan bildirmek isterim. Siz değerli Başkan Online Oyuncularının Oylarına talibim

Beni bu süreçte destekleyen Gönül İttifakı her bir üyesine cani gönülden teşekkür ederim.
Beni seven arkadaşlarım dostlarım kardeşlerimden bu seçimde desteklerini sonuna kadar vereceğinden eminim

18.Dönemde Başkanonlinenin tüm üyeleri ile maceraya çıkmıştık ve sonu güzel bitmişti
O Dönemi özleyenlerin çok olduğunu biliyorum Yeniden 18.Dönemdeki Gibi Geliyorum 😉
Partili Partisiz Herkesten Canı gönülden oy istiyorum 👁👁

Ben Değil Hepimiz Kazanacaz
#OyVerBuMücadeleyeOrtakOl

YİNE YENİDEN OYUN BAŞKANLIĞI DİYORUZ.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER İYİ OYUNLAR DİLERİM.

#YİNEYENİDEN
#OyVerBirlikteKazanalım