Hayırlı olsun
M Mustafa Denli Ziyaretçi 17 Eyl 2023 #23 BurakAtak' Alıntı: Bilemedim ki denlicim beni ikna et Genişletmek için tıkla ... Edecem ben seni ikna
BurakAtak' Alıntı: Bilemedim ki denlicim beni ikna et Genişletmek için tıkla ... Edecem ben seni ikna
M Mustafa Denli Ziyaretçi 17 Eyl 2023 #24 Burda olan yorum yapan sevgisini gösteren tüm başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyi ki tanımışım
Burda olan yorum yapan sevgisini gösteren tüm başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyi ki tanımışım
Rojhat G. Aktif Üye Yasaklı Üye Vatandaş 17 Eyl 2023 #25 Oyun başkanı adayımız MD ye başarılar #OyVerBirlikteKazanalım
Alpha35 EFELER Parti Başkanı Yasaklı Üye Vatandaş 17 Eyl 2023 #26 Hayırlı olsun M.D Efeler yanında #OyVerBirlikteKazanalım
M MuhammedAvcı Ziyaretçi 17 Eyl 2023 #28 Oyun başkanlığı en çok sana yakışacak. M.D #OyVerBirlikteKazanalım
Melih Çelik 5. Ve 6. Dönem Adalet Bakanı Vatandaş 17 Eyl 2023 #33 Mustafa Denli' Alıntı: Edecem ben seni ikna Genişletmek için tıkla ... Beni de ikna etmen lazım
Mavielbiseli İLK ADIM PARTİSİ Vatandaş 17 Eyl 2023 #38 Hayırlı olsun başkanım şimdiden gönlümüz seninle
B Batın Can Üye Vatandaş 17 Eyl 2023 #39 Yine yeniden Md mi? Eski günlerdeki gibi mı ? Oyun başkanlığı sana tekrardan çok yakışacak #OyVerBirlikteKazanalım
Yine yeniden Md mi? Eski günlerdeki gibi mı ? Oyun başkanlığı sana tekrardan çok yakışacak #OyVerBirlikteKazanalım